VIVAC EQUIPEMENTS

Contactgegevens VIVAC EQUIPEMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIVAC EQUIPEMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIVAC EQUIPEMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VAN VOLXEM 248; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23442449 (+32-23442449) 23442449 (+32-23442449)

Fax (fax): +32 (64) 332-41-62 +32 (64) 332-41-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIVAC EQUIPEMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIVAC EQUIPEMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIVAC EQUIPEMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIVAC EQUIPEMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIVAC EQUIPEMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIVAC EQUIPEMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIVAC EQUIPEMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIVAC EQUIPEMENTS
Products information VIVAC EQUIPEMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE03940765380
Ondernemingsnummer: 7170471191
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VIVAC EQUIPEMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIVAC EQUIPEMENTS
(Get full report from official database of BE for VIVAC EQUIPEMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIVAC EQUIPEMENTS
Addition kinds of activities for VIVAC EQUIPEMENTS

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
281601. Witte pigmenten | White pigments
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij VIVAC EQUIPEMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIVAC EQUIPEMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIVAC EQUIPEMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIVAC EQUIPEMENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van VIVAC EQUIPEMENTS in sociale netwerken
Look for responds of VIVAC EQUIPEMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIVAC EQUIPEMENTS. Laat een reactie achter voor VIVAC EQUIPEMENTS. VIVAC EQUIPEMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIVAC EQUIPEMENTS. Leave a respond for VIVAC EQUIPEMENTS. VIVAC EQUIPEMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIVAC EQUIPEMENTS op de google maps. Adres en contacten VIVAC EQUIPEMENTS
Location of VIVAC EQUIPEMENTS on the google maps. Address and contacts of VIVAC EQUIPEMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come VIVAC EQUIPEMENTS VIVAC EQUIPEMENTS: J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | DANIEL NISOL | B. GOUGNARD | Batavia | SCHAUS

Other related companies as VIVAC EQUIPEMENTS: J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | DANIEL NISOL | B. GOUGNARD | Batavia | SCHAUS

VIVAC EQUIPEMENTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIVAC EQUIPEMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03940765380. Het bedrijf VIVAC EQUIPEMENTS bevindt zich op het adres: AVENUE VAN VOLXEM 248; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in VIVAC EQUIPEMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIVAC EQUIPEMENTS is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIVAC EQUIPEMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIVAC EQUIPEMENTS, openstaande posities, locatie van VIVAC EQUIPEMENTS op de kaart.

VIVAC EQUIPEMENTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIVAC EQUIPEMENTS, company assigned to the tax number BE03940765380. The company VIVAC EQUIPEMENTS is located at the address: AVENUE VAN VOLXEM 248; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in VIVAC EQUIPEMENTS were not found.
The main activity of VIVAC EQUIPEMENTS is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIVAC EQUIPEMENTS is not available. You also can look at reviews of VIVAC EQUIPEMENTS, open positions, location of VIVAC EQUIPEMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIVAC EQUIPEMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIVAC EQUIPEMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIVAC EQUIPEMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIVAC EQUIPEMENTS, employees, financial statistics.