AUTO-SERVICE MECHELEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AUTO-SERVICE MECHELEN
Private companiesReal Estate • AUTO-SERVICE MECHELEN

Contactgegevens AUTO-SERVICE MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-SERVICE MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-SERVICE MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL DE WITTELAAN 8; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15218293 (+32-15218293) 15218293 (+32-15218293)

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-SERVICE MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-SERVICE MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-SERVICE MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-SERVICE MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-SERVICE MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-SERVICE MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-SERVICE MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-SERVICE MECHELEN
Products information AUTO-SERVICE MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AUTO-SERVICE MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-SERVICE MECHELEN
(Get full report from official database of BE for AUTO-SERVICE MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-SERVICE MECHELEN
Addition kinds of activities for AUTO-SERVICE MECHELEN

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
02730105. Forel boerderij | Trout farm
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
36210208. synchros | Synchros
38269900. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij AUTO-SERVICE MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-SERVICE MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-SERVICE MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-SERVICE MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van AUTO-SERVICE MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-SERVICE MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-SERVICE MECHELEN. Laat een reactie achter voor AUTO-SERVICE MECHELEN. AUTO-SERVICE MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-SERVICE MECHELEN. Leave a respond for AUTO-SERVICE MECHELEN. AUTO-SERVICE MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-SERVICE MECHELEN op de google maps. Adres en contacten AUTO-SERVICE MECHELEN
Location of AUTO-SERVICE MECHELEN on the google maps. Address and contacts of AUTO-SERVICE MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-SERVICE MECHELEN AUTO-SERVICE MECHELEN: Geco Fiduciaire SPRL | HET SPORTRAAM | VITRERIE JEAN-MARIE | Vanhole J-P | De Poot Charlotte

Other related companies as AUTO-SERVICE MECHELEN: Geco Fiduciaire SPRL | HET SPORTRAAM | VITRERIE JEAN-MARIE | Vanhole J-P | De Poot Charlotte

AUTO-SERVICE MECHELEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-SERVICE MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf AUTO-SERVICE MECHELEN bevindt zich op het adres: GENERAAL DE WITTELAAN 8; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in AUTO-SERVICE MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-SERVICE MECHELEN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-SERVICE MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-SERVICE MECHELEN, openstaande posities, locatie van AUTO-SERVICE MECHELEN op de kaart.

AUTO-SERVICE MECHELEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-SERVICE MECHELEN, company assigned to the tax number BE02812469482. The company AUTO-SERVICE MECHELEN is located at the address: GENERAAL DE WITTELAAN 8; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in AUTO-SERVICE MECHELEN were not found.
The main activity of AUTO-SERVICE MECHELEN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-SERVICE MECHELEN is not available. You also can look at reviews of AUTO-SERVICE MECHELEN, open positions, location of AUTO-SERVICE MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-SERVICE MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-SERVICE MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-SERVICE MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-SERVICE MECHELEN, employees, financial statistics.