AUTOX DEGROOTE EN CONS.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • AUTOX DEGROOTE EN CONS.
Private companiesInsurance Carriers • AUTOX DEGROOTE EN CONS.

Contactgegevens AUTOX DEGROOTE EN CONS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOX DEGROOTE EN CONS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOX DEGROOTE EN CONS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLUIMSTRAAT 1B23; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56220838 (+32-56220838) 56220838 (+32-56220838)

Fax (fax): +32 (16) 631-25-42 +32 (16) 631-25-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOX DEGROOTE EN CONS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOX DEGROOTE EN CONS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOX DEGROOTE EN CONS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOX DEGROOTE EN CONS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOX DEGROOTE EN CONS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOX DEGROOTE EN CONS.
Products information AUTOX DEGROOTE EN CONS.

BTW identificatienummer (tax): BE06167419433
Ondernemingsnummer: 6570343017
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AUTOX DEGROOTE EN CONS. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOX DEGROOTE EN CONS.
(Get full report from official database of BE for AUTOX DEGROOTE EN CONS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOX DEGROOTE EN CONS.
Addition kinds of activities for AUTOX DEGROOTE EN CONS.

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
864100. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
34239927. Gereedschap of uitrusting voor gebruik met sportwapens | Tools or equipment for use with sporting arms
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing

Werken bij AUTOX DEGROOTE EN CONS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOX DEGROOTE EN CONS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van AUTOX DEGROOTE EN CONS. in sociale netwerken
Look for responds of AUTOX DEGROOTE EN CONS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Laat een reactie achter voor AUTOX DEGROOTE EN CONS.. AUTOX DEGROOTE EN CONS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOX DEGROOTE EN CONS.. Leave a respond for AUTOX DEGROOTE EN CONS.. AUTOX DEGROOTE EN CONS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOX DEGROOTE EN CONS. op de google maps. Adres en contacten AUTOX DEGROOTE EN CONS.
Location of AUTOX DEGROOTE EN CONS. on the google maps. Address and contacts of AUTOX DEGROOTE EN CONS.

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOX DEGROOTE EN CONS. AUTOX DEGROOTE EN CONS.: Snoeck R BVBA | LIMITE | VOGELS BVBA | COUTURE CAROLINE | JEAN JODOGNE

Other related companies as AUTOX DEGROOTE EN CONS.: Snoeck R BVBA | LIMITE | VOGELS BVBA | COUTURE CAROLINE | JEAN JODOGNE

AUTOX DEGROOTE EN CONS. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOX DEGROOTE EN CONS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06167419433. Het bedrijf AUTOX DEGROOTE EN CONS. bevindt zich op het adres: PLUIMSTRAAT 1B23; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in AUTOX DEGROOTE EN CONS. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOX DEGROOTE EN CONS. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOX DEGROOTE EN CONS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOX DEGROOTE EN CONS., openstaande posities, locatie van AUTOX DEGROOTE EN CONS. op de kaart.

AUTOX DEGROOTE EN CONS. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOX DEGROOTE EN CONS., company assigned to the tax number BE06167419433. The company AUTOX DEGROOTE EN CONS. is located at the address: PLUIMSTRAAT 1B23; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in AUTOX DEGROOTE EN CONS. were not found.
The main activity of AUTOX DEGROOTE EN CONS. is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOX DEGROOTE EN CONS. is not available. You also can look at reviews of AUTOX DEGROOTE EN CONS., open positions, location of AUTOX DEGROOTE EN CONS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOX DEGROOTE EN CONS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOX DEGROOTE EN CONS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOX DEGROOTE EN CONS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOX DEGROOTE EN CONS., employees, financial statistics.