Mediocredito Centrale

Contactgegevens Mediocredito Centrale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mediocredito Centrale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mediocredito Centrale

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ave Louise 326; Bruxelles; 1050, België

Telefoon (phone): 2:6469616^^32.2-6469616 (+32-2:6469616^^32.2-6469616) 2:6469616^^32.2-6469616 (+32-2:6469616^^32.2-6469616)

Fax (fax): 32.322-6403897^^322-6403897 32.322-6403897^^322-6403897

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mediocredito Centrale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mediocredito Centrale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mediocredito Centrale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mediocredito Centrale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mediocredito Centrale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mediocredito Centrale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mediocredito Centrale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mediocredito Centrale
Products information Mediocredito Centrale

BTW identificatienummer (tax): BE03173645019
Ondernemingsnummer: 3730377197
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mediocredito Centrale
(Get full report from official database of BE for Mediocredito Centrale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mediocredito Centrale
Addition kinds of activities for Mediocredito Centrale

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
73890311. Window trimming service | Window trimming service
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij Mediocredito Centrale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mediocredito Centrale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mediocredito Centrale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mediocredito Centrale. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van Mediocredito Centrale in sociale netwerken
Look for responds of Mediocredito Centrale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mediocredito Centrale. Laat een reactie achter voor Mediocredito Centrale. Mediocredito Centrale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mediocredito Centrale. Leave a respond for Mediocredito Centrale. Mediocredito Centrale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mediocredito Centrale op de google maps. Adres en contacten Mediocredito Centrale
Location of Mediocredito Centrale on the google maps. Address and contacts of Mediocredito Centrale

Andere gerelateerde bedrijven als come Mediocredito Centrale Mediocredito Centrale: Dursin's Danscenter | DE NEEF MARINA | Vandormael H | PATRICK WIJNS | GAR FRANCOIS

Other related companies as Mediocredito Centrale: Dursin's Danscenter | DE NEEF MARINA | Vandormael H | PATRICK WIJNS | GAR FRANCOIS

Mediocredito Centrale is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Mediocredito Centrale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03173645019. Het bedrijf Mediocredito Centrale bevindt zich op het adres: Ave Louise 326; Bruxelles; 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Mediocredito Centrale is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mediocredito Centrale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mediocredito Centrale, openstaande posities, locatie van Mediocredito Centrale op de kaart.

Mediocredito Centrale is a company, that was registered 1994 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Mediocredito Centrale, company assigned to the tax number BE03173645019. The company Mediocredito Centrale is located at the address: Ave Louise 326; Bruxelles; 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Mediocredito Centrale is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mediocredito Centrale is not available. You also can look at reviews of Mediocredito Centrale, open positions, location of Mediocredito Centrale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mediocredito Centrale, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mediocredito Centrale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mediocredito Centrale, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mediocredito Centrale, employees, financial statistics.