AUTO-ONDERDELEN WIELANT

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AUTO-ONDERDELEN WIELANT
Private companiesMetal Mining • AUTO-ONDERDELEN WIELANT

Contactgegevens AUTO-ONDERDELEN WIELANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ONDERDELEN WIELANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ONDERDELEN WIELANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG 22; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24526304 (+32-24526304) 24526304 (+32-24526304)

Fax (fax): +32 (57) 762-64-79 +32 (57) 762-64-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ONDERDELEN WIELANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ONDERDELEN WIELANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ONDERDELEN WIELANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ONDERDELEN WIELANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ONDERDELEN WIELANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ONDERDELEN WIELANT
Products information AUTO-ONDERDELEN WIELANT

BTW identificatienummer (tax): BE05584594726
Ondernemingsnummer: 2970672607
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in AUTO-ONDERDELEN WIELANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ONDERDELEN WIELANT
(Get full report from official database of BE for AUTO-ONDERDELEN WIELANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ONDERDELEN WIELANT
Addition kinds of activities for AUTO-ONDERDELEN WIELANT

799301. Muziekmachines | Music machines
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
30210105. Galoshes, plastic | Galoshes, plastic
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
36990400. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature

Werken bij AUTO-ONDERDELEN WIELANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ONDERDELEN WIELANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ONDERDELEN WIELANT in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ONDERDELEN WIELANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Laat een reactie achter voor AUTO-ONDERDELEN WIELANT. AUTO-ONDERDELEN WIELANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ONDERDELEN WIELANT. Leave a respond for AUTO-ONDERDELEN WIELANT. AUTO-ONDERDELEN WIELANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ONDERDELEN WIELANT op de google maps. Adres en contacten AUTO-ONDERDELEN WIELANT
Location of AUTO-ONDERDELEN WIELANT on the google maps. Address and contacts of AUTO-ONDERDELEN WIELANT

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ONDERDELEN WIELANT AUTO-ONDERDELEN WIELANT: Home Décor's SPRL | Dumon J | DE FRUITKORF | VIXX | ATLETIEK FEDERATIE

Other related companies as AUTO-ONDERDELEN WIELANT: Home Décor's SPRL | Dumon J | DE FRUITKORF | VIXX | ATLETIEK FEDERATIE

AUTO-ONDERDELEN WIELANT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ONDERDELEN WIELANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584594726. Het bedrijf AUTO-ONDERDELEN WIELANT bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG 22; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in AUTO-ONDERDELEN WIELANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-ONDERDELEN WIELANT is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ONDERDELEN WIELANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ONDERDELEN WIELANT, openstaande posities, locatie van AUTO-ONDERDELEN WIELANT op de kaart.

AUTO-ONDERDELEN WIELANT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ONDERDELEN WIELANT, company assigned to the tax number BE05584594726. The company AUTO-ONDERDELEN WIELANT is located at the address: ASSESTEENWEG 22; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in AUTO-ONDERDELEN WIELANT were not found.
The main activity of AUTO-ONDERDELEN WIELANT is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ONDERDELEN WIELANT is not available. You also can look at reviews of AUTO-ONDERDELEN WIELANT, open positions, location of AUTO-ONDERDELEN WIELANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ONDERDELEN WIELANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ONDERDELEN WIELANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ONDERDELEN WIELANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ONDERDELEN WIELANT, employees, financial statistics.