ALEX SCHOUPPE

Contactgegevens ALEX SCHOUPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX SCHOUPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX SCHOUPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERSTRAAT 5; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53214315 (+32-53214315) 53214315 (+32-53214315)

Fax (fax): +32 (16) 628-45-52 +32 (16) 628-45-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX SCHOUPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX SCHOUPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX SCHOUPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX SCHOUPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX SCHOUPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX SCHOUPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX SCHOUPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX SCHOUPPE
Products information ALEX SCHOUPPE

BTW identificatienummer (tax): BE07930725097
Ondernemingsnummer: 2132965087
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ALEX SCHOUPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX SCHOUPPE
(Get full report from official database of BE for ALEX SCHOUPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX SCHOUPPE
Addition kinds of activities for ALEX SCHOUPPE

363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
50210303. matrassen | Mattresses
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij ALEX SCHOUPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX SCHOUPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX SCHOUPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX SCHOUPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

Zoek naar antwoorden van ALEX SCHOUPPE in sociale netwerken
Look for responds of ALEX SCHOUPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX SCHOUPPE. Laat een reactie achter voor ALEX SCHOUPPE. ALEX SCHOUPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX SCHOUPPE. Leave a respond for ALEX SCHOUPPE. ALEX SCHOUPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX SCHOUPPE op de google maps. Adres en contacten ALEX SCHOUPPE
Location of ALEX SCHOUPPE on the google maps. Address and contacts of ALEX SCHOUPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX SCHOUPPE ALEX SCHOUPPE: MARIA WIJERS | WILLY & MANU | INTERBACK | T.C. VREBOS | ECHATTI K.

Other related companies as ALEX SCHOUPPE: MARIA WIJERS | WILLY & MANU | INTERBACK | T.C. VREBOS | ECHATTI K.

ALEX SCHOUPPE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX SCHOUPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07930725097. Het bedrijf ALEX SCHOUPPE bevindt zich op het adres: DENDERSTRAAT 5; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in ALEX SCHOUPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEX SCHOUPPE is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX SCHOUPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX SCHOUPPE, openstaande posities, locatie van ALEX SCHOUPPE op de kaart.

ALEX SCHOUPPE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX SCHOUPPE, company assigned to the tax number BE07930725097. The company ALEX SCHOUPPE is located at the address: DENDERSTRAAT 5; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in ALEX SCHOUPPE were not found.
The main activity of ALEX SCHOUPPE is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX SCHOUPPE is not available. You also can look at reviews of ALEX SCHOUPPE, open positions, location of ALEX SCHOUPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX SCHOUPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX SCHOUPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX SCHOUPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX SCHOUPPE, employees, financial statistics.