NSU Club Belgium VZW

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • NSU Club Belgium VZW
Private companiesOil and Gas Extraction • NSU Club Belgium VZW

Contactgegevens NSU Club Belgium VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NSU Club Belgium VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

NSU Club Belgium VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monseigneur Raeymaekersstraat 34; 2235; Hulshout (Westmeerbeek), België

Telefoon (phone): 016 69 84 23 (+32-016 69 84 23) 016 69 84 23 (+32-016 69 84 23)

Fax (fax): +32 (53) 830-22-26 +32 (53) 830-22-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NSU Club Belgium VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NSU Club Belgium VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NSU Club Belgium VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NSU Club Belgium VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NSU Club Belgium VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NSU Club Belgium VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NSU Club Belgium VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NSU Club Belgium VZW
Products information NSU Club Belgium VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02407897949
Ondernemingsnummer: 2046173095
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NSU Club Belgium VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oldtimers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NSU Club Belgium VZW
(Get full report from official database of BE for NSU Club Belgium VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor NSU Club Belgium VZW
Addition kinds of activities for NSU Club Belgium VZW

14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks

Werken bij NSU Club Belgium VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NSU Club Belgium VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NSU Club Belgium VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NSU Club Belgium VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van NSU Club Belgium VZW in sociale netwerken
Look for responds of NSU Club Belgium VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor NSU Club Belgium VZW. Laat een reactie achter voor NSU Club Belgium VZW. NSU Club Belgium VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NSU Club Belgium VZW. Leave a respond for NSU Club Belgium VZW. NSU Club Belgium VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NSU Club Belgium VZW op de google maps. Adres en contacten NSU Club Belgium VZW
Location of NSU Club Belgium VZW on the google maps. Address and contacts of NSU Club Belgium VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come NSU Club Belgium VZW NSU Club Belgium VZW: Thunus A | HERMINIO ANTON MORAIS | D.S.M. International NV | FRANCIS MULTIMEDIA | KTLMA

Other related companies as NSU Club Belgium VZW: Thunus A | HERMINIO ANTON MORAIS | D.S.M. International NV | FRANCIS MULTIMEDIA | KTLMA

NSU Club Belgium VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NSU Club Belgium VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02407897949. Het bedrijf NSU Club Belgium VZW bevindt zich op het adres: Monseigneur Raeymaekersstraat 34; 2235; Hulshout (Westmeerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Oldtimers. Producten gemaakt in NSU Club Belgium VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NSU Club Belgium VZW is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NSU Club Belgium VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NSU Club Belgium VZW, openstaande posities, locatie van NSU Club Belgium VZW op de kaart.

NSU Club Belgium VZW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NSU Club Belgium VZW, company assigned to the tax number BE02407897949. The company NSU Club Belgium VZW is located at the address: Monseigneur Raeymaekersstraat 34; 2235; Hulshout (Westmeerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Oldtimers. Products created in NSU Club Belgium VZW were not found.
The main activity of NSU Club Belgium VZW is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NSU Club Belgium VZW is not available. You also can look at reviews of NSU Club Belgium VZW, open positions, location of NSU Club Belgium VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NSU Club Belgium VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NSU Club Belgium VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NSU Club Belgium VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NSU Club Belgium VZW, employees, financial statistics.