Lancia-Classics

Contactgegevens Lancia-Classics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lancia-Classics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lancia-Classics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Dijckstraat 40; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 455 59 30 (+32-03 455 59 30) 03 455 59 30 (+32-03 455 59 30)

Fax (fax): 03 455 59 30 (+32-03 455 59 30) 03 455 59 30 (+32-03 455 59 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lancia-Classics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lancia-Classics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lancia-Classics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lancia-Classics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lancia-Classics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lancia-Classics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lancia-Classics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lancia-Classics
Products information Lancia-Classics

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Lancia-Classics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oldtimers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lancia-Classics
(Get full report from official database of BE for Lancia-Classics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lancia-Classics
Addition kinds of activities for Lancia-Classics

841201. Kunstgallerij | Art gallery
01619904. Tuinderij | Market garden
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
75320101. Bekleding en versiering, automotive | Upholstery and trim shop, automotive

Werken bij Lancia-Classics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lancia-Classics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lancia-Classics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lancia-Classics. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van Lancia-Classics in sociale netwerken
Look for responds of Lancia-Classics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lancia-Classics. Laat een reactie achter voor Lancia-Classics. Lancia-Classics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lancia-Classics. Leave a respond for Lancia-Classics. Lancia-Classics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lancia-Classics op de google maps. Adres en contacten Lancia-Classics
Location of Lancia-Classics on the google maps. Address and contacts of Lancia-Classics

Andere gerelateerde bedrijven als come Lancia-Classics Lancia-Classics: Bridgeclub Regio VZW | GARAGE JENNES MACHELEN NV | Bertels O-Carré Blanc | MILSENHOF | HASA INVEST NV

Other related companies as Lancia-Classics: Bridgeclub Regio VZW | GARAGE JENNES MACHELEN NV | Bertels O-Carré Blanc | MILSENHOF | HASA INVEST NV

Lancia-Classics is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lancia-Classics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf Lancia-Classics bevindt zich op het adres: Van Dijckstraat 40; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Oldtimers. Producten gemaakt in Lancia-Classics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lancia-Classics is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lancia-Classics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lancia-Classics, openstaande posities, locatie van Lancia-Classics op de kaart.

Lancia-Classics is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lancia-Classics, company assigned to the tax number BE01709716796. The company Lancia-Classics is located at the address: Van Dijckstraat 40; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Oldtimers. Products created in Lancia-Classics were not found.
The main activity of Lancia-Classics is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lancia-Classics is not available. You also can look at reviews of Lancia-Classics, open positions, location of Lancia-Classics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lancia-Classics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lancia-Classics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lancia-Classics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lancia-Classics, employees, financial statistics.