GARAGE JENNES MACHELEN NV

Contactgegevens GARAGE JENNES MACHELEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE JENNES MACHELEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE JENNES MACHELEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestw 22 1830 Machelen, België

Telefoon (phone): 32.22 51 09 12 32.22 51 09 12

Fax (fax): 32.22 52 43 29 32.22 52 43 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE JENNES MACHELEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE JENNES MACHELEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE JENNES MACHELEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE JENNES MACHELEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE JENNES MACHELEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE JENNES MACHELEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE JENNES MACHELEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE JENNES MACHELEN NV
Products information GARAGE JENNES MACHELEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01141723632
Ondernemingsnummer: 3115692138
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cars^^Spare parts for cars

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE JENNES MACHELEN NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE JENNES MACHELEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE JENNES MACHELEN NV
Addition kinds of activities for GARAGE JENNES MACHELEN NV

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
26210306. Filter papier | Filter paper
31110501. Kraagleer | Collar leather
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
38410403. katheters | Catheters
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled

Werken bij GARAGE JENNES MACHELEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE JENNES MACHELEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE JENNES MACHELEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE JENNES MACHELEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van GARAGE JENNES MACHELEN NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE JENNES MACHELEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE JENNES MACHELEN NV. Laat een reactie achter voor GARAGE JENNES MACHELEN NV. GARAGE JENNES MACHELEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE JENNES MACHELEN NV. Leave a respond for GARAGE JENNES MACHELEN NV. GARAGE JENNES MACHELEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE JENNES MACHELEN NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE JENNES MACHELEN NV
Location of GARAGE JENNES MACHELEN NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE JENNES MACHELEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE JENNES MACHELEN NV GARAGE JENNES MACHELEN NV: GA?TAN GENICOT | ACCUEIL FAMENNES | NICK?S BARBER SHOP | Topknit NV | LOUIS FRANKEN

Other related companies as GARAGE JENNES MACHELEN NV: GA?TAN GENICOT | ACCUEIL FAMENNES | NICK?S BARBER SHOP | Topknit NV | LOUIS FRANKEN

GARAGE JENNES MACHELEN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE JENNES MACHELEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141723632. Het bedrijf GARAGE JENNES MACHELEN NV bevindt zich op het adres: Leuvensestw 22 1830 Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Cars^^Spare parts for cars.
De hoofdactiviteit van GARAGE JENNES MACHELEN NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE JENNES MACHELEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE JENNES MACHELEN NV, openstaande posities, locatie van GARAGE JENNES MACHELEN NV op de kaart.

GARAGE JENNES MACHELEN NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE JENNES MACHELEN NV, company assigned to the tax number BE01141723632. The company GARAGE JENNES MACHELEN NV is located at the address: Leuvensestw 22 1830 Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 465,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Cars^^Spare parts for cars.
The main activity of GARAGE JENNES MACHELEN NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE JENNES MACHELEN NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE JENNES MACHELEN NV, open positions, location of GARAGE JENNES MACHELEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE JENNES MACHELEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE JENNES MACHELEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE JENNES MACHELEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE JENNES MACHELEN NV, employees, financial statistics.