Les AP Liége Centre SA

Contactgegevens Les AP Liége Centre SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les AP Liége Centre SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les AP Liége Centre SA

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Liège, Liège, België

Telefoon (phone): +32 (14) 437-70-15 +32 (14) 437-70-15

Fax (fax): +32 (63) 737-66-91 +32 (63) 737-66-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les AP Liége Centre SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les AP Liége Centre SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les AP Liége Centre SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les AP Liége Centre SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les AP Liége Centre SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les AP Liége Centre SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les AP Liége Centre SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les AP Liége Centre SA
Products information Les AP Liége Centre SA

BTW identificatienummer (tax): BE09626190185
Ondernemingsnummer: 4554626464
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Les AP Liége Centre SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les AP Liége Centre SA
(Get full report from official database of BE for Les AP Liége Centre SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les AP Liége Centre SA
Addition kinds of activities for Les AP Liége Centre SA

514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
51370602. Jurken | Dresses
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec

Werken bij Les AP Liége Centre SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les AP Liége Centre SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les AP Liége Centre SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les AP Liége Centre SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Les AP Liége Centre SA in sociale netwerken
Look for responds of Les AP Liége Centre SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les AP Liége Centre SA. Laat een reactie achter voor Les AP Liége Centre SA. Les AP Liége Centre SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les AP Liége Centre SA. Leave a respond for Les AP Liége Centre SA. Les AP Liége Centre SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les AP Liége Centre SA op de google maps. Adres en contacten Les AP Liége Centre SA
Location of Les AP Liége Centre SA on the google maps. Address and contacts of Les AP Liége Centre SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Les AP Liége Centre SA Les AP Liége Centre SA: CORREIA | JEAN EVRARD | Draaiboom (Den) | Regina | EAMTM

Other related companies as Les AP Liége Centre SA: CORREIA | JEAN EVRARD | Draaiboom (Den) | Regina | EAMTM

Les AP Liége Centre SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Les AP Liége Centre SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09626190185. Het bedrijf Les AP Liége Centre SA bevindt zich op het adres: Liège, Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Les AP Liége Centre SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les AP Liége Centre SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les AP Liége Centre SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les AP Liége Centre SA, openstaande posities, locatie van Les AP Liége Centre SA op de kaart.

Les AP Liége Centre SA is a company, that was registered 1989 in Liège region, Belgium. Full name of company is Les AP Liége Centre SA, company assigned to the tax number BE09626190185. The company Les AP Liége Centre SA is located at the address: Liège, Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is banks. Products created in Les AP Liége Centre SA were not found.
The main activity of Les AP Liége Centre SA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Les AP Liége Centre SA is not available. You also can look at reviews of Les AP Liége Centre SA, open positions, location of Les AP Liége Centre SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les AP Liége Centre SA, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les AP Liége Centre SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les AP Liége Centre SA, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les AP Liége Centre SA, employees, financial statistics.