Ceremonie Rousseau NV

Contactgegevens Ceremonie Rousseau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceremonie Rousseau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceremonie Rousseau NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grensstraat 136; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 665 30 97 (+32-03 665 30 97) 03 665 30 97 (+32-03 665 30 97)

Fax (fax): 03 665 30 97 (+32-03 665 30 97) 03 665 30 97 (+32-03 665 30 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceremonie Rousseau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceremonie Rousseau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceremonie Rousseau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceremonie Rousseau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceremonie Rousseau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceremonie Rousseau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceremonie Rousseau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceremonie Rousseau NV
Products information Ceremonie Rousseau NV

BTW identificatienummer (tax): BE05840026855
Ondernemingsnummer: 5566192626
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Ceremony cars; Masters of ceremonies; Automobile - Chauffeur driven car rental

Product categorie (product category): Oldtimers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceremonie Rousseau NV
(Get full report from official database of BE for Ceremonie Rousseau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceremonie Rousseau NV
Addition kinds of activities for Ceremonie Rousseau NV

24999904. Bentwood (gestoomde) producten, behalve meubels | Bentwood (steam bent) products, except furniture
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
57369904. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij Ceremonie Rousseau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceremonie Rousseau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceremonie Rousseau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceremonie Rousseau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van Ceremonie Rousseau NV in sociale netwerken
Look for responds of Ceremonie Rousseau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceremonie Rousseau NV. Laat een reactie achter voor Ceremonie Rousseau NV. Ceremonie Rousseau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceremonie Rousseau NV. Leave a respond for Ceremonie Rousseau NV. Ceremonie Rousseau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceremonie Rousseau NV op de google maps. Adres en contacten Ceremonie Rousseau NV
Location of Ceremonie Rousseau NV on the google maps. Address and contacts of Ceremonie Rousseau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceremonie Rousseau NV Ceremonie Rousseau NV: LA MAISON DE L'ACCORDةON | JOSE NOEL | PISCINE SLUYS | VAN EYKEN FRANCOIS | DE POST

Other related companies as Ceremonie Rousseau NV: LA MAISON DE L'ACCORDةON | JOSE NOEL | PISCINE SLUYS | VAN EYKEN FRANCOIS | DE POST

Ceremonie Rousseau NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceremonie Rousseau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05840026855. Het bedrijf Ceremonie Rousseau NV bevindt zich op het adres: Grensstraat 136; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Oldtimers. Lijst met producten zijn Ceremony cars; Masters of ceremonies; Automobile - Chauffeur driven car rental.
De hoofdactiviteit van Ceremonie Rousseau NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceremonie Rousseau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceremonie Rousseau NV, openstaande posities, locatie van Ceremonie Rousseau NV op de kaart.

Ceremonie Rousseau NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceremonie Rousseau NV, company assigned to the tax number BE05840026855. The company Ceremonie Rousseau NV is located at the address: Grensstraat 136; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Oldtimers. List of products are Ceremony cars; Masters of ceremonies; Automobile - Chauffeur driven car rental.
The main activity of Ceremonie Rousseau NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceremonie Rousseau NV is not available. You also can look at reviews of Ceremonie Rousseau NV, open positions, location of Ceremonie Rousseau NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceremonie Rousseau NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceremonie Rousseau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceremonie Rousseau NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceremonie Rousseau NV, employees, financial statistics.