Autohandel Lauwereys F

Contactgegevens Autohandel Lauwereys F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autohandel Lauwereys F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autohandel Lauwereys F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oud-Strijdersstraat 115; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 016 22 32 16; 016 23 03 83 (+32-016 22 32 16; 016 23 03 83) 016 22 32 16; 016 23 03 83 (+32-016 22 32 16; 016 23 03 83)

Fax (fax): 016 23 20 45 (+32-016 23 20 45) 016 23 20 45 (+32-016 23 20 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autohandel Lauwereys F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autohandel Lauwereys F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autohandel Lauwereys F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autohandel Lauwereys F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autohandel Lauwereys F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autohandel Lauwereys F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autohandel Lauwereys F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autohandel Lauwereys F
Products information Autohandel Lauwereys F

BTW identificatienummer (tax): BE04304962158
Ondernemingsnummer: 3032470703
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Autohandel Lauwereys F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oldtimers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autohandel Lauwereys F
(Get full report from official database of BE for Autohandel Lauwereys F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autohandel Lauwereys F
Addition kinds of activities for Autohandel Lauwereys F

8743. PR-diensten | Public relations services
382200. Milieucontroles | Environmental controls
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment

Werken bij Autohandel Lauwereys F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autohandel Lauwereys F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autohandel Lauwereys F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autohandel Lauwereys F. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Autohandel Lauwereys F in sociale netwerken
Look for responds of Autohandel Lauwereys F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autohandel Lauwereys F. Laat een reactie achter voor Autohandel Lauwereys F. Autohandel Lauwereys F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autohandel Lauwereys F. Leave a respond for Autohandel Lauwereys F. Autohandel Lauwereys F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autohandel Lauwereys F op de google maps. Adres en contacten Autohandel Lauwereys F
Location of Autohandel Lauwereys F on the google maps. Address and contacts of Autohandel Lauwereys F

Andere gerelateerde bedrijven als come Autohandel Lauwereys F Autohandel Lauwereys F: PISCINE COMMUNALE | Belfort Snooker | ALG. OND. VERVOORT | Remouchamps Sophie | Wcom SPRL

Other related companies as Autohandel Lauwereys F: PISCINE COMMUNALE | Belfort Snooker | ALG. OND. VERVOORT | Remouchamps Sophie | Wcom SPRL

Autohandel Lauwereys F is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autohandel Lauwereys F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04304962158. Het bedrijf Autohandel Lauwereys F bevindt zich op het adres: Oud-Strijdersstraat 115; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Oldtimers. Producten gemaakt in Autohandel Lauwereys F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autohandel Lauwereys F is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autohandel Lauwereys F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autohandel Lauwereys F, openstaande posities, locatie van Autohandel Lauwereys F op de kaart.

Autohandel Lauwereys F is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autohandel Lauwereys F, company assigned to the tax number BE04304962158. The company Autohandel Lauwereys F is located at the address: Oud-Strijdersstraat 115; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Oldtimers. Products created in Autohandel Lauwereys F were not found.
The main activity of Autohandel Lauwereys F is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Autohandel Lauwereys F is not available. You also can look at reviews of Autohandel Lauwereys F, open positions, location of Autohandel Lauwereys F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autohandel Lauwereys F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autohandel Lauwereys F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autohandel Lauwereys F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autohandel Lauwereys F, employees, financial statistics.