Delcourt Brandstoffen NV

Contactgegevens Delcourt Brandstoffen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delcourt Brandstoffen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delcourt Brandstoffen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersstraat 71A; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België

Telefoon (phone): 02 582 16 96; 0475 97 93 93 (+32-02 582 16 96; 0475 97 93 93) 02 582 16 96; 0475 97 93 93 (+32-02 582 16 96; 0475 97 93 93)

Fax (fax): 02 582 74 17 (+32-02 582 74 17) 02 582 74 17 (+32-02 582 74 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delcourt Brandstoffen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delcourt Brandstoffen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delcourt Brandstoffen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delcourt Brandstoffen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delcourt Brandstoffen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delcourt Brandstoffen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delcourt Brandstoffen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delcourt Brandstoffen NV
Products information Delcourt Brandstoffen NV

BTW identificatienummer (tax): BE06709594726
Ondernemingsnummer: 8595672607
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Fuels; Coal; Fuel oils

Product categorie (product category): Oil products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delcourt Brandstoffen NV
(Get full report from official database of BE for Delcourt Brandstoffen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delcourt Brandstoffen NV
Addition kinds of activities for Delcourt Brandstoffen NV

24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec
50949903. Juwelen | Jewelry
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies

Werken bij Delcourt Brandstoffen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delcourt Brandstoffen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delcourt Brandstoffen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delcourt Brandstoffen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van Delcourt Brandstoffen NV in sociale netwerken
Look for responds of Delcourt Brandstoffen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delcourt Brandstoffen NV. Laat een reactie achter voor Delcourt Brandstoffen NV. Delcourt Brandstoffen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delcourt Brandstoffen NV. Leave a respond for Delcourt Brandstoffen NV. Delcourt Brandstoffen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delcourt Brandstoffen NV op de google maps. Adres en contacten Delcourt Brandstoffen NV
Location of Delcourt Brandstoffen NV on the google maps. Address and contacts of Delcourt Brandstoffen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Delcourt Brandstoffen NV Delcourt Brandstoffen NV: KANTOOR DOMINIEK VOLCKE | DE HUIFKAR | Blanche Neige | BLERET ET ASSOCI?S | MIC MERTENS ACTION SHOP

Other related companies as Delcourt Brandstoffen NV: KANTOOR DOMINIEK VOLCKE | DE HUIFKAR | Blanche Neige | BLERET ET ASSOCI?S | MIC MERTENS ACTION SHOP

Delcourt Brandstoffen NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delcourt Brandstoffen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709594726. Het bedrijf Delcourt Brandstoffen NV bevindt zich op het adres: Meersstraat 71A; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Oil products. Lijst met producten zijn Fuels; Coal; Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Delcourt Brandstoffen NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delcourt Brandstoffen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delcourt Brandstoffen NV, openstaande posities, locatie van Delcourt Brandstoffen NV op de kaart.

Delcourt Brandstoffen NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delcourt Brandstoffen NV, company assigned to the tax number BE06709594726. The company Delcourt Brandstoffen NV is located at the address: Meersstraat 71A; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Oil products. List of products are Fuels; Coal; Fuel oils.
The main activity of Delcourt Brandstoffen NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delcourt Brandstoffen NV is not available. You also can look at reviews of Delcourt Brandstoffen NV, open positions, location of Delcourt Brandstoffen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delcourt Brandstoffen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delcourt Brandstoffen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delcourt Brandstoffen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delcourt Brandstoffen NV, employees, financial statistics.