V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER
Private companiesMiscellaneous Repair Services • V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

Contactgegevens V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGENEINDE 22; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11251317 (+32-11251317) 11251317 (+32-11251317)

Fax (fax): +32 (50) 690-22-54 +32 (50) 690-22-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER
Products information V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

BTW identificatienummer (tax): BE02382080078
Ondernemingsnummer: 3235443115
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Pays Représenté: Belgique.. Type de Parc: Promenades Panoramiques en Train.

Product categorie (product category): Offices du tourisme. Fêtes foraines,parcs d'attractions and de loisirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER
(Get full report from official database of BE for V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER
Addition kinds of activities for V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
31729905. Horlogebanden, behalve metaal | Watch straps, except metal
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores

Werken bij V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER in sociale netwerken
Look for responds of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Laat een reactie achter voor V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. Leave a respond for V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER. V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER op de google maps. Adres en contacten V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER
Location of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER on the google maps. Address and contacts of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: DREDGING, ENVIRONMENTAL & MARINE ENGINEERING NV | S.C.K. OLYMPIA WIJGMAAL | Liaison | Wiard Frères | BUREAU DROUET

Other related companies as V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER: DREDGING, ENVIRONMENTAL & MARINE ENGINEERING NV | S.C.K. OLYMPIA WIJGMAAL | Liaison | Wiard Frères | BUREAU DROUET

V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382080078. Het bedrijf V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER bevindt zich op het adres: GALGENEINDE 22; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Offices du tourisme. Fêtes foraines,parcs d'attractions and de loisirs. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique.. Type de Parc: Promenades Panoramiques en Train..
De hoofdactiviteit van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, openstaande posities, locatie van V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER op de kaart.

V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, company assigned to the tax number BE02382080078. The company V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is located at the address: GALGENEINDE 22; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Offices du tourisme. Fêtes foraines,parcs d'attractions and de loisirs. List of products are Pays Représenté: Belgique.. Type de Parc: Promenades Panoramiques en Train..
The main activity of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER is not available. You also can look at reviews of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, open positions, location of V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.V. HEUSDEN-ZOLDER, employees, financial statistics.