V.V.V. DE ZWALM

Contactgegevens V.V.V. DE ZWALM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.V. DE ZWALM: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.V. DE ZWALM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REKEGEMSTRAAT 28; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55499224 (+32-55499224) 55499224 (+32-55499224)

Fax (fax): +32 (4) 177-68-86 +32 (4) 177-68-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.V. DE ZWALM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.V. DE ZWALM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.V. DE ZWALM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.V. DE ZWALM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.V. DE ZWALM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.V. DE ZWALM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.V. DE ZWALM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.V. DE ZWALM
Products information V.V.V. DE ZWALM

BTW identificatienummer (tax): BE02396911621
Ondernemingsnummer: 5999053955
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Pays Représenté: Belgique.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.V. DE ZWALM
(Get full report from official database of BE for V.V.V. DE ZWALM)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.V. DE ZWALM
Addition kinds of activities for V.V.V. DE ZWALM

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
56519901. Jeans winkels | Jeans stores

Werken bij V.V.V. DE ZWALM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.V. DE ZWALM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.V. DE ZWALM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.V. DE ZWALM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van V.V.V. DE ZWALM in sociale netwerken
Look for responds of V.V.V. DE ZWALM in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.V. DE ZWALM. Laat een reactie achter voor V.V.V. DE ZWALM. V.V.V. DE ZWALM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.V. DE ZWALM. Leave a respond for V.V.V. DE ZWALM. V.V.V. DE ZWALM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.V. DE ZWALM op de google maps. Adres en contacten V.V.V. DE ZWALM
Location of V.V.V. DE ZWALM on the google maps. Address and contacts of V.V.V. DE ZWALM

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.V. DE ZWALM V.V.V. DE ZWALM: VANDERCRUYS | FE. WEGRIA P. | MIRODAN BOUWGLAS | BEUKELS C | Anne Truyers Design Graphique SPRL

Other related companies as V.V.V. DE ZWALM: VANDERCRUYS | FE. WEGRIA P. | MIRODAN BOUWGLAS | BEUKELS C | Anne Truyers Design Graphique SPRL

V.V.V. DE ZWALM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.V. DE ZWALM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02396911621. Het bedrijf V.V.V. DE ZWALM bevindt zich op het adres: REKEGEMSTRAAT 28; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique..
De hoofdactiviteit van V.V.V. DE ZWALM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.V. DE ZWALM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.V. DE ZWALM, openstaande posities, locatie van V.V.V. DE ZWALM op de kaart.

V.V.V. DE ZWALM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.V. DE ZWALM, company assigned to the tax number BE02396911621. The company V.V.V. DE ZWALM is located at the address: REKEGEMSTRAAT 28; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Belgique..
The main activity of V.V.V. DE ZWALM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.V. DE ZWALM is not available. You also can look at reviews of V.V.V. DE ZWALM, open positions, location of V.V.V. DE ZWALM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.V. DE ZWALM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.V. DE ZWALM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.V. DE ZWALM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.V. DE ZWALM, employees, financial statistics.