SYNDICAT D'INITIATIVE

Contactgegevens SYNDICAT D'INITIATIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYNDICAT D'INITIATIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYNDICAT D'INITIATIVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LOGNE 4; 4190; FERRIERES, België

Telefoon (phone): 86388154 (+32-86388154) 86388154 (+32-86388154)

Fax (fax): +32 (16) 404-97-67 +32 (16) 404-97-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYNDICAT D'INITIATIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYNDICAT D'INITIATIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYNDICAT D'INITIATIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYNDICAT D'INITIATIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYNDICAT D'INITIATIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYNDICAT D'INITIATIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYNDICAT D'INITIATIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYNDICAT D'INITIATIVE
Products information SYNDICAT D'INITIATIVE

BTW identificatienummer (tax): BE06790618896
Ondernemingsnummer: 4193176269
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Pays Représenté: Belgique.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYNDICAT D'INITIATIVE
(Get full report from official database of BE for SYNDICAT D'INITIATIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYNDICAT D'INITIATIVE
Addition kinds of activities for SYNDICAT D'INITIATIVE

239503. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
31990104. Rijgewassen | Riding crops
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room
87110000. Engineering diensten | Engineering services
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij SYNDICAT D'INITIATIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYNDICAT D'INITIATIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYNDICAT D'INITIATIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYNDICAT D'INITIATIVE. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van SYNDICAT D'INITIATIVE in sociale netwerken
Look for responds of SYNDICAT D'INITIATIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYNDICAT D'INITIATIVE. Laat een reactie achter voor SYNDICAT D'INITIATIVE. SYNDICAT D'INITIATIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYNDICAT D'INITIATIVE. Leave a respond for SYNDICAT D'INITIATIVE. SYNDICAT D'INITIATIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYNDICAT D'INITIATIVE op de google maps. Adres en contacten SYNDICAT D'INITIATIVE
Location of SYNDICAT D'INITIATIVE on the google maps. Address and contacts of SYNDICAT D'INITIATIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come SYNDICAT D'INITIATIVE SYNDICAT D'INITIATIVE: Demasure M | FRITUUR 'T PETATJE | Delaey Thierry | LA PETITE EUROPE | ITEESI

Other related companies as SYNDICAT D'INITIATIVE: Demasure M | FRITUUR 'T PETATJE | Delaey Thierry | LA PETITE EUROPE | ITEESI

SYNDICAT D'INITIATIVE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYNDICAT D'INITIATIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790618896. Het bedrijf SYNDICAT D'INITIATIVE bevindt zich op het adres: ROUTE DE LOGNE 4; 4190; FERRIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique..
De hoofdactiviteit van SYNDICAT D'INITIATIVE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYNDICAT D'INITIATIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYNDICAT D'INITIATIVE, openstaande posities, locatie van SYNDICAT D'INITIATIVE op de kaart.

SYNDICAT D'INITIATIVE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYNDICAT D'INITIATIVE, company assigned to the tax number BE06790618896. The company SYNDICAT D'INITIATIVE is located at the address: ROUTE DE LOGNE 4; 4190; FERRIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Belgique..
The main activity of SYNDICAT D'INITIATIVE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SYNDICAT D'INITIATIVE is not available. You also can look at reviews of SYNDICAT D'INITIATIVE, open positions, location of SYNDICAT D'INITIATIVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYNDICAT D'INITIATIVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYNDICAT D'INITIATIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYNDICAT D'INITIATIVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYNDICAT D'INITIATIVE, employees, financial statistics.