NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Private companiesMiscellaneous Retail • NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Contactgegevens NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 10; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25021211 (+32-25021211) 25021211 (+32-25021211)

Fax (fax): +32 (57) 525-99-23 +32 (57) 525-99-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Products information NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

BTW identificatienummer (tax): BE04994079589
Ondernemingsnummer: 3938018798
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Pays Représenté: Andorre.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
(Get full report from official database of BE for NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Addition kinds of activities for NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
73899915. Gravure dienst | Engraving service

Werken bij NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA in sociale netwerken
Look for responds of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Laat een reactie achter voor NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. Leave a respond for NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA. NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA op de google maps. Adres en contacten NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA
Location of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on the google maps. Address and contacts of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: Rene Claeys NV | ROLAND | EDDY DOUMONT | SABRINA BAUWENS | DE POST

Other related companies as NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA: Rene Claeys NV | ROLAND | EDDY DOUMONT | SABRINA BAUWENS | DE POST

NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994079589. Het bedrijf NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 10; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Andorre..
De hoofdactiviteit van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, openstaande posities, locatie van NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA op de kaart.

NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, company assigned to the tax number BE04994079589. The company NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 10; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Andorre..
The main activity of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA is not available. You also can look at reviews of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, open positions, location of NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONALE DIENST VOOR TOERISME VAN ANDORRA, employees, financial statistics.