DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

Contactgegevens DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER V. DE WALSPLEIN 30; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27552280 (+32-27552280) 27552280 (+32-27552280)

Fax (fax): +32 (67) 738-51-92 +32 (67) 738-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG
Products information DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Pays Représenté: Belgique.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG
(Get full report from official database of BE for DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG
Addition kinds of activities for DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
31610104. Reistassen | Traveling bags
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG in sociale netwerken
Look for responds of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Laat een reactie achter voor DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. Leave a respond for DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG. DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG op de google maps. Adres en contacten DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG
Location of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG on the google maps. Address and contacts of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: MIY ABE DOJO JETTE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | MUTUALIT? LIB?RALE | Verlooy Beatrice | J.P. Van Wichelen

Other related companies as DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG: MIY ABE DOJO JETTE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | MUTUALIT? LIB?RALE | Verlooy Beatrice | J.P. Van Wichelen

DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG bevindt zich op het adres: DOKTER V. DE WALSPLEIN 30; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique..
De hoofdactiviteit van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, openstaande posities, locatie van DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG op de kaart.

DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, company assigned to the tax number BE08727233886. The company DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is located at the address: DOKTER V. DE WALSPLEIN 30; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Belgique..
The main activity of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG is not available. You also can look at reviews of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, open positions, location of DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST VOOR TOERISME KORTENBERG, employees, financial statistics.