DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE

Contactgegevens DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONTOYER 4B; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25138230 (+32-25138230) 25138230 (+32-25138230)

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE
Products information DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Pays Représenté: Turquie.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE
(Get full report from official database of BE for DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE
Addition kinds of activities for DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE

23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Looking for open vacancies in other companies

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE in sociale netwerken
Look for responds of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Laat een reactie achter voor DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. Leave a respond for DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE. DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE op de google maps. Adres en contacten DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE
Location of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE on the google maps. Address and contacts of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: ASLK-CGER Bank | De Boever A | COIFFURE MARTINE | DIRK DUTELLIE | Genome Conservation Society

Other related companies as DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE: ASLK-CGER Bank | De Boever A | COIFFURE MARTINE | DIRK DUTELLIE | Genome Conservation Society

DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE bevindt zich op het adres: RUE MONTOYER 4B; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Turquie..
De hoofdactiviteit van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, openstaande posities, locatie van DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE op de kaart.

DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, company assigned to the tax number BE05592285156. The company DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is located at the address: RUE MONTOYER 4B; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Turquie..
The main activity of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE is not available. You also can look at reviews of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, open positions, location of DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST TOERISME TURKIJE/OFF.TOURIS.TURQUIE, employees, financial statistics.