Klavertje Vier

Contactgegevens Klavertje Vier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klavertje Vier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klavertje Vier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertstraat 108; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 31 46 59 (+32-013 31 46 59) 013 31 46 59 (+32-013 31 46 59)

Fax (fax): 013 32 75 02 (+32-013 32 75 02) 013 32 75 02 (+32-013 32 75 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klavertje Vier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klavertje Vier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klavertje Vier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klavertje Vier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klavertje Vier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klavertje Vier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klavertje Vier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klavertje Vier
Products information Klavertje Vier

BTW identificatienummer (tax): BE06493438720
Ondernemingsnummer: 5818603515
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Stationery

Product categorie (product category): Office supplies - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klavertje Vier
(Get full report from official database of BE for Klavertje Vier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klavertje Vier
Addition kinds of activities for Klavertje Vier

347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
23930000. Textielzakken | Textile bags
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
75199902. Reizen, kamperen of recreatie aanhanger verhuur | Travel, camping or recreational trailer rental

Werken bij Klavertje Vier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klavertje Vier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klavertje Vier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klavertje Vier. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Klavertje Vier in sociale netwerken
Look for responds of Klavertje Vier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klavertje Vier. Laat een reactie achter voor Klavertje Vier. Klavertje Vier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klavertje Vier. Leave a respond for Klavertje Vier. Klavertje Vier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klavertje Vier op de google maps. Adres en contacten Klavertje Vier
Location of Klavertje Vier on the google maps. Address and contacts of Klavertje Vier

Andere gerelateerde bedrijven als come Klavertje Vier Klavertje Vier: FLGROUP MOTORS SA | FORTIS | FUNةRAILLES DESABLENS | LABORATOIRE ANALYSES MEDICALES RISSELIN SPRL | SCANIA FINANCE BELGIUM

Other related companies as Klavertje Vier: FLGROUP MOTORS SA | FORTIS | FUNةRAILLES DESABLENS | LABORATOIRE ANALYSES MEDICALES RISSELIN SPRL | SCANIA FINANCE BELGIUM

Klavertje Vier is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klavertje Vier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06493438720. Het bedrijf Klavertje Vier bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 108; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Office supplies - Retail. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van Klavertje Vier is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klavertje Vier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klavertje Vier, openstaande posities, locatie van Klavertje Vier op de kaart.

Klavertje Vier is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klavertje Vier, company assigned to the tax number BE06493438720. The company Klavertje Vier is located at the address: Koning Albertstraat 108; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Office supplies - Retail. List of products are Stationery.
The main activity of Klavertje Vier is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Klavertje Vier is not available. You also can look at reviews of Klavertje Vier, open positions, location of Klavertje Vier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klavertje Vier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klavertje Vier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klavertje Vier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klavertje Vier, employees, financial statistics.