COPYCENTER REEKMANS TANX

Contactgegevens COPYCENTER REEKMANS TANX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPYCENTER REEKMANS TANX: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPYCENTER REEKMANS TANX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diesterstraat 13; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 67 20 20 (+32-011 67 20 20) 011 67 20 20 (+32-011 67 20 20)

Fax (fax): 011 68 09 83 (+32-011 68 09 83) 011 68 09 83 (+32-011 68 09 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPYCENTER REEKMANS TANX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPYCENTER REEKMANS TANX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPYCENTER REEKMANS TANX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPYCENTER REEKMANS TANX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPYCENTER REEKMANS TANX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPYCENTER REEKMANS TANX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPYCENTER REEKMANS TANX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPYCENTER REEKMANS TANX
Products information COPYCENTER REEKMANS TANX

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Plans - Reproduction; Copies

Product categorie (product category): Office supplies - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPYCENTER REEKMANS TANX
(Get full report from official database of BE for COPYCENTER REEKMANS TANX)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPYCENTER REEKMANS TANX
Addition kinds of activities for COPYCENTER REEKMANS TANX

9221. Politiebescherming | Police protection
836100. Woonzorg | Residential care
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
17420105. Stucco werk, interieur | Stucco work, interior
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals

Werken bij COPYCENTER REEKMANS TANX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPYCENTER REEKMANS TANX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPYCENTER REEKMANS TANX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPYCENTER REEKMANS TANX. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van COPYCENTER REEKMANS TANX in sociale netwerken
Look for responds of COPYCENTER REEKMANS TANX in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPYCENTER REEKMANS TANX. Laat een reactie achter voor COPYCENTER REEKMANS TANX. COPYCENTER REEKMANS TANX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPYCENTER REEKMANS TANX. Leave a respond for COPYCENTER REEKMANS TANX. COPYCENTER REEKMANS TANX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPYCENTER REEKMANS TANX op de google maps. Adres en contacten COPYCENTER REEKMANS TANX
Location of COPYCENTER REEKMANS TANX on the google maps. Address and contacts of COPYCENTER REEKMANS TANX

Andere gerelateerde bedrijven als come COPYCENTER REEKMANS TANX COPYCENTER REEKMANS TANX: JOHAN GESTELS | Quinet-Marmignon | ANDRE PIRLET | De Roo Claude SPRL | CRE@NET SPRL

Other related companies as COPYCENTER REEKMANS TANX: JOHAN GESTELS | Quinet-Marmignon | ANDRE PIRLET | De Roo Claude SPRL | CRE@NET SPRL

COPYCENTER REEKMANS TANX is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPYCENTER REEKMANS TANX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf COPYCENTER REEKMANS TANX bevindt zich op het adres: Diesterstraat 13; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Office supplies - Retail. Lijst met producten zijn Plans - Reproduction; Copies.
De hoofdactiviteit van COPYCENTER REEKMANS TANX is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPYCENTER REEKMANS TANX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPYCENTER REEKMANS TANX, openstaande posities, locatie van COPYCENTER REEKMANS TANX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPYCENTER REEKMANS TANX is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPYCENTER REEKMANS TANX, company assigned to the tax number BE02859710693. The company COPYCENTER REEKMANS TANX is located at the address: Diesterstraat 13; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Office supplies - Retail. List of products are Plans - Reproduction; Copies.
The main activity of COPYCENTER REEKMANS TANX is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COPYCENTER REEKMANS TANX is not available. You also can look at reviews of COPYCENTER REEKMANS TANX, open positions, location of COPYCENTER REEKMANS TANX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPYCENTER REEKMANS TANX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPYCENTER REEKMANS TANX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPYCENTER REEKMANS TANX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPYCENTER REEKMANS TANX, employees, financial statistics.