CASH PAPIER

Contactgegevens CASH PAPIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASH PAPIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASH PAPIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 99; 4520; Wanze, België

Telefoon (phone): 085 23 40 61 (+32-085 23 40 61) 085 23 40 61 (+32-085 23 40 61)

Fax (fax): 085 23 58 20 (+32-085 23 58 20) 085 23 58 20 (+32-085 23 58 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASH PAPIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASH PAPIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASH PAPIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASH PAPIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASH PAPIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASH PAPIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASH PAPIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASH PAPIER
Products information CASH PAPIER

BTW identificatienummer (tax): BE03998718261
Ondernemingsnummer: 7469024658
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Stationery

Product categorie (product category): Office supplies - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASH PAPIER
(Get full report from official database of BE for CASH PAPIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASH PAPIER
Addition kinds of activities for CASH PAPIER

336699. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
59469901. camera's | Cameras
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government

Werken bij CASH PAPIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASH PAPIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASH PAPIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASH PAPIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van CASH PAPIER in sociale netwerken
Look for responds of CASH PAPIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASH PAPIER. Laat een reactie achter voor CASH PAPIER. CASH PAPIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASH PAPIER. Leave a respond for CASH PAPIER. CASH PAPIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASH PAPIER op de google maps. Adres en contacten CASH PAPIER
Location of CASH PAPIER on the google maps. Address and contacts of CASH PAPIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CASH PAPIER CASH PAPIER: ETIENNE VERBRAEKEN | ALPHONSE ANGENOT | TONY | Télécom Shop | POLYESTER CHARDON

Other related companies as CASH PAPIER: ETIENNE VERBRAEKEN | ALPHONSE ANGENOT | TONY | Télécom Shop | POLYESTER CHARDON

CASH PAPIER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASH PAPIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03998718261. Het bedrijf CASH PAPIER bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 99; 4520; Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office supplies - Retail. Lijst met producten zijn Stationery.
De hoofdactiviteit van CASH PAPIER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASH PAPIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASH PAPIER, openstaande posities, locatie van CASH PAPIER op de kaart.

CASH PAPIER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASH PAPIER, company assigned to the tax number BE03998718261. The company CASH PAPIER is located at the address: Chaussée de Tirlemont 99; 4520; Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office supplies - Retail. List of products are Stationery.
The main activity of CASH PAPIER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CASH PAPIER is not available. You also can look at reviews of CASH PAPIER, open positions, location of CASH PAPIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASH PAPIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASH PAPIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASH PAPIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASH PAPIER, employees, financial statistics.