GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GIROFLEX-BERHIN MAGUIN
Private companiesMotion Pictures • GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

Contactgegevens GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10) 081 31 05 10 (+32-081 31 05 10)

Fax (fax): 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19) 081 31 05 19 (+32-081 31 05 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIROFLEX-BERHIN MAGUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIROFLEX-BERHIN MAGUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIROFLEX-BERHIN MAGUIN
Products information GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

BTW identificatienummer (tax): BE01490264892
Ondernemingsnummer: 9560546875
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Dictating machines; Telecopiers & supplies; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design

Product categorie (product category): Office machines - Retail and rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIROFLEX-BERHIN MAGUIN
(Get full report from official database of BE for GIROFLEX-BERHIN MAGUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIROFLEX-BERHIN MAGUIN
Addition kinds of activities for GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN in sociale netwerken
Look for responds of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Laat een reactie achter voor GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. GIROFLEX-BERHIN MAGUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. Leave a respond for GIROFLEX-BERHIN MAGUIN. GIROFLEX-BERHIN MAGUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIROFLEX-BERHIN MAGUIN op de google maps. Adres en contacten GIROFLEX-BERHIN MAGUIN
Location of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN on the google maps. Address and contacts of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GIROFLEX-BERHIN MAGUIN GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: AUBERGE DE LA FERME SA | RONEYCK BVBA | MARC PAUWELS | Dekimpe | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

Other related companies as GIROFLEX-BERHIN MAGUIN: AUBERGE DE LA FERME SA | RONEYCK BVBA | MARC PAUWELS | Dekimpe | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01490264892. Het bedrijf GIROFLEX-BERHIN MAGUIN bevindt zich op het adres: Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Office machines - Retail and rental. Lijst met producten zijn Dictating machines; Telecopiers & supplies; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, openstaande posities, locatie van GIROFLEX-BERHIN MAGUIN op de kaart.

GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, company assigned to the tax number BE01490264892. The company GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is located at the address: Avenue Prince de Liège 205; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Office machines - Retail and rental. List of products are Dictating machines; Telecopiers & supplies; Filing systems; Furniture - Office; Typewriters - Retail; Partitions; Furniture - Design.
The main activity of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN is not available. You also can look at reviews of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, open positions, location of GIROFLEX-BERHIN MAGUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIROFLEX-BERHIN MAGUIN, employees, financial statistics.