A. Duyvejonck-Belaen

Contactgegevens A. Duyvejonck-Belaen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Duyvejonck-Belaen: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Duyvejonck-Belaen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29) 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29)

Fax (fax): +32 (57) 831-62-46 +32 (57) 831-62-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Duyvejonck-Belaen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Duyvejonck-Belaen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Duyvejonck-Belaen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Duyvejonck-Belaen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Duyvejonck-Belaen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Duyvejonck-Belaen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Duyvejonck-Belaen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Duyvejonck-Belaen
Products information A. Duyvejonck-Belaen

BTW identificatienummer (tax): BE06467071533
Ondernemingsnummer: 9905517578
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Office fixtures; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Office machines - Retail and rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Duyvejonck-Belaen
(Get full report from official database of BE for A. Duyvejonck-Belaen)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Duyvejonck-Belaen
Addition kinds of activities for A. Duyvejonck-Belaen

3677. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
515400. Vee | Livestock
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
25150302. Bankbedden (converteerbare banken) | Sofa beds (convertible sofas)
50459905. Computers, nec | Computers, nec
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij A. Duyvejonck-Belaen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Duyvejonck-Belaen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Duyvejonck-Belaen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Duyvejonck-Belaen. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van A. Duyvejonck-Belaen in sociale netwerken
Look for responds of A. Duyvejonck-Belaen in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Duyvejonck-Belaen. Laat een reactie achter voor A. Duyvejonck-Belaen. A. Duyvejonck-Belaen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Duyvejonck-Belaen. Leave a respond for A. Duyvejonck-Belaen. A. Duyvejonck-Belaen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Duyvejonck-Belaen op de google maps. Adres en contacten A. Duyvejonck-Belaen
Location of A. Duyvejonck-Belaen on the google maps. Address and contacts of A. Duyvejonck-Belaen

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Duyvejonck-Belaen A. Duyvejonck-Belaen: Sanpellegrino | Stubbe Agnes Linnen Stoffen | Crasset J | PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | E M C

Other related companies as A. Duyvejonck-Belaen: Sanpellegrino | Stubbe Agnes Linnen Stoffen | Crasset J | PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | E M C

A. Duyvejonck-Belaen is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Duyvejonck-Belaen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467071533. Het bedrijf A. Duyvejonck-Belaen bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Office machines - Retail and rental. Lijst met producten zijn Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Office fixtures; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van A. Duyvejonck-Belaen is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Duyvejonck-Belaen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Duyvejonck-Belaen, openstaande posities, locatie van A. Duyvejonck-Belaen op de kaart.

A. Duyvejonck-Belaen is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Duyvejonck-Belaen, company assigned to the tax number BE06467071533. The company A. Duyvejonck-Belaen is located at the address: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Office machines - Retail and rental. List of products are Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Office fixtures; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies.
The main activity of A. Duyvejonck-Belaen is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Duyvejonck-Belaen is not available. You also can look at reviews of A. Duyvejonck-Belaen, open positions, location of A. Duyvejonck-Belaen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Duyvejonck-Belaen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Duyvejonck-Belaen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Duyvejonck-Belaen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Duyvejonck-Belaen, employees, financial statistics.