Buro Modern NV

Contactgegevens Buro Modern NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buro Modern NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buro Modern NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 70 11 (+32-056 60 70 11) 056 60 70 11 (+32-056 60 70 11)

Fax (fax): 056 60 83 37; 056 61 07 32 (+32-056 60 83 37; 056 61 07 32) 056 60 83 37; 056 61 07 32 (+32-056 60 83 37; 056 61 07 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buro Modern NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buro Modern NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buro Modern NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buro Modern NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buro Modern NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buro Modern NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buro Modern NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buro Modern NV
Products information Buro Modern NV

BTW identificatienummer (tax): BE04406585693
Ondernemingsnummer: 6968322753
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Data processing - Printers; Furniture - Office; Partitions; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Office machines - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buro Modern NV
(Get full report from official database of BE for Buro Modern NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buro Modern NV
Addition kinds of activities for Buro Modern NV

358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij Buro Modern NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buro Modern NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buro Modern NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buro Modern NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van Buro Modern NV in sociale netwerken
Look for responds of Buro Modern NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buro Modern NV. Laat een reactie achter voor Buro Modern NV. Buro Modern NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buro Modern NV. Leave a respond for Buro Modern NV. Buro Modern NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buro Modern NV op de google maps. Adres en contacten Buro Modern NV
Location of Buro Modern NV on the google maps. Address and contacts of Buro Modern NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Buro Modern NV Buro Modern NV: Q8 | CANDAEL M | P.H. Vriens bvba | TPT Van Renterghem E | Deco Fabio

Other related companies as Buro Modern NV: Q8 | CANDAEL M | P.H. Vriens bvba | TPT Van Renterghem E | Deco Fabio

Buro Modern NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buro Modern NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406585693. Het bedrijf Buro Modern NV bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office machines - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Data processing - Printers; Furniture - Office; Partitions; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van Buro Modern NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buro Modern NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buro Modern NV, openstaande posities, locatie van Buro Modern NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buro Modern NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buro Modern NV, company assigned to the tax number BE04406585693. The company Buro Modern NV is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office machines - Mainten. and Repair. List of products are Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Data processing - Printers; Furniture - Office; Partitions; Copy machines & supplies.
The main activity of Buro Modern NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buro Modern NV is not available. You also can look at reviews of Buro Modern NV, open positions, location of Buro Modern NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buro Modern NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buro Modern NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buro Modern NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buro Modern NV, employees, financial statistics.