Weetjens Angel

Contactgegevens Weetjens Angel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weetjens Angel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weetjens Angel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 57-59; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 320 85 20 (+32-03 320 85 20) 03 320 85 20 (+32-03 320 85 20)

Fax (fax): +32 (16) 509-25-14 +32 (16) 509-25-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weetjens Angel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weetjens Angel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weetjens Angel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weetjens Angel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weetjens Angel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weetjens Angel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weetjens Angel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weetjens Angel
Products information Weetjens Angel

BTW identificatienummer (tax): BE07459136962
Ondernemingsnummer: 5760375976
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Weetjens Angel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Acupuncture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weetjens Angel
(Get full report from official database of BE for Weetjens Angel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weetjens Angel
Addition kinds of activities for Weetjens Angel

22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij Weetjens Angel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weetjens Angel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weetjens Angel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weetjens Angel. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van Weetjens Angel in sociale netwerken
Look for responds of Weetjens Angel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weetjens Angel. Laat een reactie achter voor Weetjens Angel. Weetjens Angel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weetjens Angel. Leave a respond for Weetjens Angel. Weetjens Angel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weetjens Angel op de google maps. Adres en contacten Weetjens Angel
Location of Weetjens Angel on the google maps. Address and contacts of Weetjens Angel

Andere gerelateerde bedrijven als come Weetjens Angel Weetjens Angel: RECHT EN VRIJ | KEUKENS KONINGS | STEINFELD & RAMET | A A LONGIN SERVICE NV | GILBERT PAEPE

Other related companies as Weetjens Angel: RECHT EN VRIJ | KEUKENS KONINGS | STEINFELD & RAMET | A A LONGIN SERVICE NV | GILBERT PAEPE

Weetjens Angel is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weetjens Angel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459136962. Het bedrijf Weetjens Angel bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 57-59; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Acupuncture. Producten gemaakt in Weetjens Angel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weetjens Angel is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weetjens Angel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weetjens Angel, openstaande posities, locatie van Weetjens Angel op de kaart.

Weetjens Angel is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weetjens Angel, company assigned to the tax number BE07459136962. The company Weetjens Angel is located at the address: Sint-Rochusstraat 57-59; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Acupuncture. Products created in Weetjens Angel were not found.
The main activity of Weetjens Angel is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weetjens Angel is not available. You also can look at reviews of Weetjens Angel, open positions, location of Weetjens Angel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weetjens Angel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weetjens Angel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weetjens Angel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weetjens Angel, employees, financial statistics.