Van Laethem D

Contactgegevens Van Laethem D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laethem D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laethem D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkgate 89; 9700; Oudenaarde (Mater), België

Telefoon (phone): 055 45 61 20 (+32-055 45 61 20) 055 45 61 20 (+32-055 45 61 20)

Fax (fax): +32 (51) 828-99-65 +32 (51) 828-99-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laethem D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laethem D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laethem D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laethem D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laethem D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laethem D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laethem D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laethem D
Products information Van Laethem D

BTW identificatienummer (tax): BE02255737304
Ondernemingsnummer: 3693572998
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Laethem D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Acupuncture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laethem D
(Get full report from official database of BE for Van Laethem D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laethem D
Addition kinds of activities for Van Laethem D

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
20840100. wijnen | Wines
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij Van Laethem D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laethem D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laethem D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laethem D. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

Zoek naar antwoorden van Van Laethem D in sociale netwerken
Look for responds of Van Laethem D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laethem D. Laat een reactie achter voor Van Laethem D. Van Laethem D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laethem D. Leave a respond for Van Laethem D. Van Laethem D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laethem D op de google maps. Adres en contacten Van Laethem D
Location of Van Laethem D on the google maps. Address and contacts of Van Laethem D

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laethem D Van Laethem D: BELSACK | Fiduciaire Wattiez Bernard | ZAKENKANTOOR DIRK VAN DER HAEGEN | ECOLE FONDAMENTALE | ANDRE VERSCHUEREN

Other related companies as Van Laethem D: BELSACK | Fiduciaire Wattiez Bernard | ZAKENKANTOOR DIRK VAN DER HAEGEN | ECOLE FONDAMENTALE | ANDRE VERSCHUEREN

Van Laethem D is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laethem D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02255737304. Het bedrijf Van Laethem D bevindt zich op het adres: Kerkgate 89; 9700; Oudenaarde (Mater). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Acupuncture. Producten gemaakt in Van Laethem D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Laethem D is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laethem D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laethem D, openstaande posities, locatie van Van Laethem D op de kaart.

Van Laethem D is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Laethem D, company assigned to the tax number BE02255737304. The company Van Laethem D is located at the address: Kerkgate 89; 9700; Oudenaarde (Mater). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Acupuncture. Products created in Van Laethem D were not found.
The main activity of Van Laethem D is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laethem D is not available. You also can look at reviews of Van Laethem D, open positions, location of Van Laethem D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laethem D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laethem D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laethem D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laethem D, employees, financial statistics.