BRONKS JEUGDTHEATER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BRONKS JEUGDTHEATER
Private companiesInsurance Carriers • BRONKS JEUGDTHEATER

Contactgegevens BRONKS JEUGDTHEATER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRONKS JEUGDTHEATER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRONKS JEUGDTHEATER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRIALMONT 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22199921 (+32-22199921) 22199921 (+32-22199921)

Fax (fax): +32 (9) 746-37-22 +32 (9) 746-37-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRONKS JEUGDTHEATER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRONKS JEUGDTHEATER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRONKS JEUGDTHEATER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRONKS JEUGDTHEATER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRONKS JEUGDTHEATER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRONKS JEUGDTHEATER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRONKS JEUGDTHEATER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRONKS JEUGDTHEATER
Products information BRONKS JEUGDTHEATER

BTW identificatienummer (tax): BE09612457275
Ondernemingsnummer: 4995727539
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Thé?tres.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRONKS JEUGDTHEATER
(Get full report from official database of BE for BRONKS JEUGDTHEATER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRONKS JEUGDTHEATER
Addition kinds of activities for BRONKS JEUGDTHEATER

382200. Milieucontroles | Environmental controls
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
59990304. Posters | Posters

Werken bij BRONKS JEUGDTHEATER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRONKS JEUGDTHEATER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRONKS JEUGDTHEATER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRONKS JEUGDTHEATER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van BRONKS JEUGDTHEATER in sociale netwerken
Look for responds of BRONKS JEUGDTHEATER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRONKS JEUGDTHEATER. Laat een reactie achter voor BRONKS JEUGDTHEATER. BRONKS JEUGDTHEATER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRONKS JEUGDTHEATER. Leave a respond for BRONKS JEUGDTHEATER. BRONKS JEUGDTHEATER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRONKS JEUGDTHEATER op de google maps. Adres en contacten BRONKS JEUGDTHEATER
Location of BRONKS JEUGDTHEATER on the google maps. Address and contacts of BRONKS JEUGDTHEATER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRONKS JEUGDTHEATER BRONKS JEUGDTHEATER: ELECTRO BOVE | Van De Vijver G | PIA KEIRSE | J. VANDEN EYNDE | Dethier Laurent

Other related companies as BRONKS JEUGDTHEATER: ELECTRO BOVE | Van De Vijver G | PIA KEIRSE | J. VANDEN EYNDE | Dethier Laurent

BRONKS JEUGDTHEATER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRONKS JEUGDTHEATER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09612457275. Het bedrijf BRONKS JEUGDTHEATER bevindt zich op het adres: RUE BRIALMONT 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Thé?tres.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van BRONKS JEUGDTHEATER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRONKS JEUGDTHEATER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRONKS JEUGDTHEATER, openstaande posities, locatie van BRONKS JEUGDTHEATER op de kaart.

BRONKS JEUGDTHEATER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRONKS JEUGDTHEATER, company assigned to the tax number BE09612457275. The company BRONKS JEUGDTHEATER is located at the address: RUE BRIALMONT 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. Salles de spectacles. List of products are Services: Thé?tres.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants..
The main activity of BRONKS JEUGDTHEATER is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRONKS JEUGDTHEATER is not available. You also can look at reviews of BRONKS JEUGDTHEATER, open positions, location of BRONKS JEUGDTHEATER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRONKS JEUGDTHEATER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRONKS JEUGDTHEATER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRONKS JEUGDTHEATER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRONKS JEUGDTHEATER, employees, financial statistics.