Kredietbank NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Kredietbank NV
Private companiesLegal Services • Kredietbank NV

Contactgegevens Kredietbank NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kredietbank NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kredietbank NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ave Charles Quint 404; Ganshoren; 1080, België

Telefoon (phone): 2:4654655^^32.2-4654655 (+32-2:4654655^^32.2-4654655) 2:4654655^^32.2-4654655 (+32-2:4654655^^32.2-4654655)

Fax (fax): +32 (87) 188-34-60 +32 (87) 188-34-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kredietbank NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kredietbank NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kredietbank NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kredietbank NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kredietbank NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kredietbank NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kredietbank NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kredietbank NV
Products information Kredietbank NV

BTW identificatienummer (tax): BE01266418457
Ondernemingsnummer: 2350494384
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kredietbank NV
(Get full report from official database of BE for Kredietbank NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kredietbank NV
Addition kinds of activities for Kredietbank NV

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design

Werken bij Kredietbank NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kredietbank NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kredietbank NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kredietbank NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van Kredietbank NV in sociale netwerken
Look for responds of Kredietbank NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kredietbank NV. Laat een reactie achter voor Kredietbank NV. Kredietbank NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kredietbank NV. Leave a respond for Kredietbank NV. Kredietbank NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kredietbank NV op de google maps. Adres en contacten Kredietbank NV
Location of Kredietbank NV on the google maps. Address and contacts of Kredietbank NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kredietbank NV Kredietbank NV: Van Huyck W | DEXIA | Sequoia Ents BVBA | Winimotors-Citro?n | FRANK GLORIEUX

Other related companies as Kredietbank NV: Van Huyck W | DEXIA | Sequoia Ents BVBA | Winimotors-Citro?n | FRANK GLORIEUX

Kredietbank NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kredietbank NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266418457. Het bedrijf Kredietbank NV bevindt zich op het adres: Ave Charles Quint 404; Ganshoren; 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Kredietbank NV is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kredietbank NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kredietbank NV, openstaande posities, locatie van Kredietbank NV op de kaart.

Kredietbank NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kredietbank NV, company assigned to the tax number BE01266418457. The company Kredietbank NV is located at the address: Ave Charles Quint 404; Ganshoren; 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Kredietbank NV is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kredietbank NV is not available. You also can look at reviews of Kredietbank NV, open positions, location of Kredietbank NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kredietbank NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kredietbank NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kredietbank NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kredietbank NV, employees, financial statistics.