ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

Contactgegevens ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN LE MEUNIER 24; 1420; BRAINE-L?ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23662355 (+32-23662355) 23662355 (+32-23662355)

Fax (fax): +32 (59) 396-91-10 +32 (59) 396-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION
Products information ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

BTW identificatienummer (tax): BE08502014160
Ondernemingsnummer: 3583160400
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Associations: Clubs de Jeunesse.. Services: Agences d'Organisation de Fêtes pour Enfants.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants.. Types de Clubs: Karaté,A?kido. Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Organisations and associations. Centres sportifs. Clubs de sport. Services divers aux personnes. Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION
(Get full report from official database of BE for ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION
Addition kinds of activities for ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

0112. Rijst | Rice
332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec

Werken bij ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

    Regio: SINT-DENIJS

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION in sociale netwerken
Look for responds of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Laat een reactie achter voor ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. Leave a respond for ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION. ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION op de google maps. Adres en contacten ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION
Location of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION on the google maps. Address and contacts of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: FALISE J.L. | DENIS COENEN | Fabienne Daro Immobilier SPRL | Terratek BVBA | JOSEPH CREVITS

Other related companies as ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION: FALISE J.L. | DENIS COENEN | Fabienne Daro Immobilier SPRL | Terratek BVBA | JOSEPH CREVITS

ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502014160. Het bedrijf ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION bevindt zich op het adres: RUE JEAN LE MEUNIER 24; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Organisations and associations. Centres sportifs. Clubs de sport. Services divers aux personnes. Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse.. Services: Agences d'Organisation de Fêtes pour Enfants.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants.. Types de Clubs: Karaté,A?kido. Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, openstaande posities, locatie van ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION op de kaart.

ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, company assigned to the tax number BE08502014160. The company ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is located at the address: RUE JEAN LE MEUNIER 24; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités récréatives diverses. Organisations and associations. Centres sportifs. Clubs de sport. Services divers aux personnes. Salles de conférences and de réceptions. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse.. Services: Agences d'Organisation de Fêtes pour Enfants.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants.. Types de Clubs: Karaté,A?kido. Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique..
The main activity of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION is not available. You also can look at reviews of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, open positions, location of ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION ADVENTURE DETENTE PASSION, employees, financial statistics.