Kredietbank NV

Contactgegevens Kredietbank NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kredietbank NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kredietbank NV

Regio (region): Uccle, België

Adres (address): Ave Brugmann 613; Uccle; 1180, België

Telefoon (phone): 2:3462924^^32.2-3462924 (+32-2:3462924^^32.2-3462924) 2:3462924^^32.2-3462924 (+32-2:3462924^^32.2-3462924)

Fax (fax): +32 (53) 558-39-54 +32 (53) 558-39-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kredietbank NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kredietbank NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kredietbank NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kredietbank NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kredietbank NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kredietbank NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kredietbank NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kredietbank NV
Products information Kredietbank NV

BTW identificatienummer (tax): BE05661773681
Ondernemingsnummer: 9851684570
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kredietbank NV
(Get full report from official database of BE for Kredietbank NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kredietbank NV
Addition kinds of activities for Kredietbank NV

14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij Kredietbank NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kredietbank NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kredietbank NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kredietbank NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van Kredietbank NV in sociale netwerken
Look for responds of Kredietbank NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kredietbank NV. Laat een reactie achter voor Kredietbank NV. Kredietbank NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kredietbank NV. Leave a respond for Kredietbank NV. Kredietbank NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kredietbank NV op de google maps. Adres en contacten Kredietbank NV
Location of Kredietbank NV on the google maps. Address and contacts of Kredietbank NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kredietbank NV Kredietbank NV: COIFFURE MICHEL | BOETIEK OLIVIA | DRIVE-IN SERVICE | CITROEN-NIHANT | JL SYSTEMS

Other related companies as Kredietbank NV: COIFFURE MICHEL | BOETIEK OLIVIA | DRIVE-IN SERVICE | CITROEN-NIHANT | JL SYSTEMS

Kredietbank NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Uccle, België. De volledige naam van het bedrijf is Kredietbank NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05661773681. Het bedrijf Kredietbank NV bevindt zich op het adres: Ave Brugmann 613; Uccle; 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Kredietbank NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kredietbank NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kredietbank NV, openstaande posities, locatie van Kredietbank NV op de kaart.

Kredietbank NV is a company, that was registered 1992 in Uccle region, Belgium. Full name of company is Kredietbank NV, company assigned to the tax number BE05661773681. The company Kredietbank NV is located at the address: Ave Brugmann 613; Uccle; 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Kredietbank NV is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kredietbank NV is not available. You also can look at reviews of Kredietbank NV, open positions, location of Kredietbank NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kredietbank NV, Uccle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kredietbank NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kredietbank NV, Uccle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kredietbank NV, employees, financial statistics.