DE MOSTEN

Contactgegevens DE MOSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MOSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MOSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGEIND 74B; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33159868 (+32-33159868) 33159868 (+32-33159868)

Fax (fax): +32 (63) 437-67-40 +32 (63) 437-67-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MOSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MOSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MOSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MOSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MOSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MOSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MOSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MOSTEN
Products information DE MOSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE05995758056
Ondernemingsnummer: 3084106445
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Lac pour Sports Nautiques,Pistes de bowling,Golfs Miniatures.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MOSTEN
(Get full report from official database of BE for DE MOSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MOSTEN
Addition kinds of activities for DE MOSTEN

306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
327208. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
28990200. zuren | Acids
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
39110106. Parel sieraden, natuurlijk of gekweekt | Pearl jewelry, natural or cultured
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij DE MOSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MOSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MOSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MOSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DE MOSTEN in sociale netwerken
Look for responds of DE MOSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MOSTEN. Laat een reactie achter voor DE MOSTEN. DE MOSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MOSTEN. Leave a respond for DE MOSTEN. DE MOSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MOSTEN op de google maps. Adres en contacten DE MOSTEN
Location of DE MOSTEN on the google maps. Address and contacts of DE MOSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MOSTEN DE MOSTEN: WOODY WOOD BIKERS | COIFFURE MARIE-JOS? | Babel Full Language Service | Radiateurs l'Auto NV | D-GITIZED

Other related companies as DE MOSTEN: WOODY WOOD BIKERS | COIFFURE MARIE-JOS? | Babel Full Language Service | Radiateurs l'Auto NV | D-GITIZED

DE MOSTEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MOSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05995758056. Het bedrijf DE MOSTEN bevindt zich op het adres: HOOGEIND 74B; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Lac pour Sports Nautiques,Pistes de bowling,Golfs Miniatures..
De hoofdactiviteit van DE MOSTEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MOSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MOSTEN, openstaande posities, locatie van DE MOSTEN op de kaart.

DE MOSTEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MOSTEN, company assigned to the tax number BE05995758056. The company DE MOSTEN is located at the address: HOOGEIND 74B; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités récréatives diverses. Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Lac pour Sports Nautiques,Pistes de bowling,Golfs Miniatures..
The main activity of DE MOSTEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MOSTEN is not available. You also can look at reviews of DE MOSTEN, open positions, location of DE MOSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MOSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MOSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MOSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MOSTEN, employees, financial statistics.