CAMPING DOMEIN ZILVERMEER

Contactgegevens CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING DOMEIN ZILVERMEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERMEERLAAN 2; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14816021 (+32-14816021) 14816021 (+32-14816021)

Fax (fax): +32 (60) 141-45-41 +32 (60) 141-45-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING DOMEIN ZILVERMEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING DOMEIN ZILVERMEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING DOMEIN ZILVERMEER
Products information CAMPING DOMEIN ZILVERMEER

BTW identificatienummer (tax): BE07980438232
Ondernemingsnummer: 9896179199
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Vélos.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Terrains de Tennis en Plein Air,Piscines en Plein Air,Lac pour Sports Nautiques.. Types de Clubs: Aviron.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Terrains de camping. Auberges de jeunesse and refuges. Luna-parks and parcs de récréation. Clubs de sport. Villages de vacances. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING DOMEIN ZILVERMEER
(Get full report from official database of BE for CAMPING DOMEIN ZILVERMEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING DOMEIN ZILVERMEER
Addition kinds of activities for CAMPING DOMEIN ZILVERMEER

21319903. Snuif | Snuff
26210702. Omslagpapier | Cover paper
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
36990200. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Laat een reactie achter voor CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. CAMPING DOMEIN ZILVERMEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. Leave a respond for CAMPING DOMEIN ZILVERMEER. CAMPING DOMEIN ZILVERMEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING DOMEIN ZILVERMEER op de google maps. Adres en contacten CAMPING DOMEIN ZILVERMEER
Location of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER on the google maps. Address and contacts of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING DOMEIN ZILVERMEER CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: FLC T B LOGISTICS SA | VINCI | STONE CREATION | LEON VERSCHELDE | Fast Air Control sprl

Other related companies as CAMPING DOMEIN ZILVERMEER: FLC T B LOGISTICS SA | VINCI | STONE CREATION | LEON VERSCHELDE | Fast Air Control sprl

CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07980438232. Het bedrijf CAMPING DOMEIN ZILVERMEER bevindt zich op het adres: ZILVERMEERLAAN 2; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Terrains de camping. Auberges de jeunesse and refuges. Luna-parks and parcs de récréation. Clubs de sport. Villages de vacances. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Vélos.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Terrains de Tennis en Plein Air,Piscines en Plein Air,Lac pour Sports Nautiques.. Types de Clubs: Aviron..
De hoofdactiviteit van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, openstaande posities, locatie van CAMPING DOMEIN ZILVERMEER op de kaart.

CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, company assigned to the tax number BE07980438232. The company CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is located at the address: ZILVERMEERLAAN 2; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités récréatives diverses. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Terrains de camping. Auberges de jeunesse and refuges. Luna-parks and parcs de récréation. Clubs de sport. Villages de vacances. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Vélos.. Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Type de Logement: Refuges de Montagne.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Terrains de Tennis en Plein Air,Piscines en Plein Air,Lac pour Sports Nautiques.. Types de Clubs: Aviron..
The main activity of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER is not available. You also can look at reviews of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, open positions, location of CAMPING DOMEIN ZILVERMEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING DOMEIN ZILVERMEER, employees, financial statistics.