SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE
Private companiesMiscellaneous Retail • SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

Contactgegevens SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUISLAAN; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34881310 (+32-34881310) 34881310 (+32-34881310)

Fax (fax): +32 (64) 724-86-66 +32 (64) 724-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE
Products information SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

BTW identificatienummer (tax): BE08848083496
Ondernemingsnummer: 5067413330
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Activités: Plaines de Jeu Couvertes.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE
(Get full report from official database of BE for SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE
Addition kinds of activities for SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE in sociale netwerken
Look for responds of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Laat een reactie achter voor SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. Leave a respond for SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE. SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE op de google maps. Adres en contacten SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE
Location of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE on the google maps. Address and contacts of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: Knapen Nico BVBA | FE. CAPODICI | STASSAERT | ANGELIQUE GEKIERE | GASTON VAN HAELST

Other related companies as SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE: Knapen Nico BVBA | FE. CAPODICI | STASSAERT | ANGELIQUE GEKIERE | GASTON VAN HAELST

SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848083496. Het bedrijf SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE bevindt zich op het adres: SLUISLAAN; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Plaines de Jeu Couvertes..
De hoofdactiviteit van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, openstaande posities, locatie van SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE op de kaart.

SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, company assigned to the tax number BE08848083496. The company SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is located at the address: SLUISLAAN; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Plaines de Jeu Couvertes..
The main activity of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE is not available. You also can look at reviews of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, open positions, location of SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEELPLEIN DE SPEELMICROBE, employees, financial statistics.