SOIGNIES-ECHECS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SOIGNIES-ECHECS

Contactgegevens SOIGNIES-ECHECS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOIGNIES-ECHECS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOIGNIES-ECHECS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHANOINE SCARMURE 15; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67553124 (+32-67553124) 67553124 (+32-67553124)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOIGNIES-ECHECS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOIGNIES-ECHECS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOIGNIES-ECHECS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOIGNIES-ECHECS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOIGNIES-ECHECS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOIGNIES-ECHECS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOIGNIES-ECHECS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOIGNIES-ECHECS
Products information SOIGNIES-ECHECS

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Activités: Clubs d?Echecs.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOIGNIES-ECHECS
(Get full report from official database of BE for SOIGNIES-ECHECS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOIGNIES-ECHECS
Addition kinds of activities for SOIGNIES-ECHECS

162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
50219902. Stoelen | Chairs
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop

Werken bij SOIGNIES-ECHECS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOIGNIES-ECHECS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOIGNIES-ECHECS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOIGNIES-ECHECS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van SOIGNIES-ECHECS in sociale netwerken
Look for responds of SOIGNIES-ECHECS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOIGNIES-ECHECS. Laat een reactie achter voor SOIGNIES-ECHECS. SOIGNIES-ECHECS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOIGNIES-ECHECS. Leave a respond for SOIGNIES-ECHECS. SOIGNIES-ECHECS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOIGNIES-ECHECS op de google maps. Adres en contacten SOIGNIES-ECHECS
Location of SOIGNIES-ECHECS on the google maps. Address and contacts of SOIGNIES-ECHECS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOIGNIES-ECHECS SOIGNIES-ECHECS: Kevin Schoenpaleis | P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT | JOS VANCLOOSTER | PHONE LANGUAGES | MAISON STOCMAN

Other related companies as SOIGNIES-ECHECS: Kevin Schoenpaleis | P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT | JOS VANCLOOSTER | PHONE LANGUAGES | MAISON STOCMAN

SOIGNIES-ECHECS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOIGNIES-ECHECS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf SOIGNIES-ECHECS bevindt zich op het adres: RUE CHANOINE SCARMURE 15; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
De hoofdactiviteit van SOIGNIES-ECHECS is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOIGNIES-ECHECS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOIGNIES-ECHECS, openstaande posities, locatie van SOIGNIES-ECHECS op de kaart.

SOIGNIES-ECHECS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOIGNIES-ECHECS, company assigned to the tax number BE03390625000. The company SOIGNIES-ECHECS is located at the address: RUE CHANOINE SCARMURE 15; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
The main activity of SOIGNIES-ECHECS is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOIGNIES-ECHECS is not available. You also can look at reviews of SOIGNIES-ECHECS, open positions, location of SOIGNIES-ECHECS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOIGNIES-ECHECS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOIGNIES-ECHECS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOIGNIES-ECHECS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOIGNIES-ECHECS, employees, financial statistics.