P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT
Private companiesTransportation Services • P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

Contactgegevens P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TIRLEMONT 1; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19519211 (+32-19519211) 19519211 (+32-19519211)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT
Products information P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT
(Get full report from official database of BE for P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT
Addition kinds of activities for P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT in sociale netwerken
Look for responds of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Laat een reactie achter voor P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. Leave a respond for P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT. P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT op de google maps. Adres en contacten P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT
Location of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT on the google maps. Address and contacts of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT

Andere gerelateerde bedrijven als come P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: V.R.T. | ORION FITNESS | DRUKKERIJ CASTOR | Technora BVBA | P. POGORZELSKI

Other related companies as P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT: V.R.T. | ORION FITNESS | DRUKKERIJ CASTOR | Technora BVBA | P. POGORZELSKI

P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT bevindt zich op het adres: RUE DE TIRLEMONT 1; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, openstaande posities, locatie van P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT op de kaart.

P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, company assigned to the tax number BE05533233642. The company P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is located at the address: RUE DE TIRLEMONT 1; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT were not found.
The main activity of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT is not available. You also can look at reviews of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, open positions, location of P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P & V ASSURANCE AGENCE DE HANNUT, employees, financial statistics.