SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE
Private companiesPaper and Allied Products • SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

Contactgegevens SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 474505532 (+32-474505532) 474505532 (+32-474505532)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE
Products information SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Activités: Clubs d?Echecs.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE
(Get full report from official database of BE for SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE
Addition kinds of activities for SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
7933. Bowling centra | Bowling centers
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery

Werken bij SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE in sociale netwerken
Look for responds of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Laat een reactie achter voor SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. Leave a respond for SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE. SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE op de google maps. Adres en contacten SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE
Location of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE on the google maps. Address and contacts of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: HENDRICKX B TULIPE NOIRE | ANDRE GOMREE | SEIKUKAN | ECOLE FOND. COMMUNALE | Brackman & Fils SA

Other related companies as SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE: HENDRICKX B TULIPE NOIRE | ANDRE GOMREE | SEIKUKAN | ECOLE FOND. COMMUNALE | Brackman & Fils SA

SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
De hoofdactiviteit van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, openstaande posities, locatie van SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE op de kaart.

SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, company assigned to the tax number BE06042999267. The company SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is located at the address: KLOOSTERSTRAAT; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
The main activity of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE is not available. You also can look at reviews of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, open positions, location of SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHAAKCLUB CHESSPIRANT 2000 MERELBEKE, employees, financial statistics.