POSTZEGELKRING SCHARNIER

Contactgegevens POSTZEGELKRING SCHARNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGELKRING SCHARNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGELKRING SCHARNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINNERSTRAAT 26; 3941; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11732727 (+32-11732727) 11732727 (+32-11732727)

Fax (fax): +32 (60) 695-62-11 +32 (60) 695-62-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGELKRING SCHARNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGELKRING SCHARNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGELKRING SCHARNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGELKRING SCHARNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGELKRING SCHARNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGELKRING SCHARNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGELKRING SCHARNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGELKRING SCHARNIER
Products information POSTZEGELKRING SCHARNIER

BTW identificatienummer (tax): BE02081329345
Ondernemingsnummer: 5695556640
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGELKRING SCHARNIER
(Get full report from official database of BE for POSTZEGELKRING SCHARNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGELKRING SCHARNIER
Addition kinds of activities for POSTZEGELKRING SCHARNIER

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
34529903. Machine toetsen | Machine keys
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
73810000. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services

Werken bij POSTZEGELKRING SCHARNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGELKRING SCHARNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGELKRING SCHARNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGELKRING SCHARNIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van POSTZEGELKRING SCHARNIER in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGELKRING SCHARNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGELKRING SCHARNIER. Laat een reactie achter voor POSTZEGELKRING SCHARNIER. POSTZEGELKRING SCHARNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGELKRING SCHARNIER. Leave a respond for POSTZEGELKRING SCHARNIER. POSTZEGELKRING SCHARNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGELKRING SCHARNIER op de google maps. Adres en contacten POSTZEGELKRING SCHARNIER
Location of POSTZEGELKRING SCHARNIER on the google maps. Address and contacts of POSTZEGELKRING SCHARNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGELKRING SCHARNIER POSTZEGELKRING SCHARNIER: FLHEYLEN-NATUURSTEEN NV | NOVOTEL BRUSSELS AIRPORT | Tenta-Tif | Thermoco NV | Lievens Patrick

Other related companies as POSTZEGELKRING SCHARNIER: FLHEYLEN-NATUURSTEEN NV | NOVOTEL BRUSSELS AIRPORT | Tenta-Tif | Thermoco NV | Lievens Patrick

POSTZEGELKRING SCHARNIER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGELKRING SCHARNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081329345. Het bedrijf POSTZEGELKRING SCHARNIER bevindt zich op het adres: WINNERSTRAAT 26; 3941; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van POSTZEGELKRING SCHARNIER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGELKRING SCHARNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGELKRING SCHARNIER, openstaande posities, locatie van POSTZEGELKRING SCHARNIER op de kaart.

POSTZEGELKRING SCHARNIER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGELKRING SCHARNIER, company assigned to the tax number BE02081329345. The company POSTZEGELKRING SCHARNIER is located at the address: WINNERSTRAAT 26; 3941; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of POSTZEGELKRING SCHARNIER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGELKRING SCHARNIER is not available. You also can look at reviews of POSTZEGELKRING SCHARNIER, open positions, location of POSTZEGELKRING SCHARNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGELKRING SCHARNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGELKRING SCHARNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGELKRING SCHARNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGELKRING SCHARNIER, employees, financial statistics.