POSTZEGELKLUB HERENTHOUT

Contactgegevens POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGELKLUB HERENTHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 13; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14512668 (+32-14512668) 14512668 (+32-14512668)

Fax (fax): +32 (82) 876-81-62 +32 (82) 876-81-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGELKLUB HERENTHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGELKLUB HERENTHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGELKLUB HERENTHOUT
Products information POSTZEGELKLUB HERENTHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07038085937
Ondernemingsnummer: 3804534912
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGELKLUB HERENTHOUT
(Get full report from official database of BE for POSTZEGELKLUB HERENTHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGELKLUB HERENTHOUT
Addition kinds of activities for POSTZEGELKLUB HERENTHOUT

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Laat een reactie achter voor POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. POSTZEGELKLUB HERENTHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. Leave a respond for POSTZEGELKLUB HERENTHOUT. POSTZEGELKLUB HERENTHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGELKLUB HERENTHOUT op de google maps. Adres en contacten POSTZEGELKLUB HERENTHOUT
Location of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT on the google maps. Address and contacts of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGELKLUB HERENTHOUT POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: THEOPHILE CARELS | SOFTCITY | COIFFURE CARINE | VENTUS | MARIANNE GOIJEN

Other related companies as POSTZEGELKLUB HERENTHOUT: THEOPHILE CARELS | SOFTCITY | COIFFURE CARINE | VENTUS | MARIANNE GOIJEN

POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07038085937. Het bedrijf POSTZEGELKLUB HERENTHOUT bevindt zich op het adres: MARKT 13; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, openstaande posities, locatie van POSTZEGELKLUB HERENTHOUT op de kaart.

POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, company assigned to the tax number BE07038085937. The company POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is located at the address: MARKT 13; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT is not available. You also can look at reviews of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, open positions, location of POSTZEGELKLUB HERENTHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGELKLUB HERENTHOUT, employees, financial statistics.