MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX

Contactgegevens MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BAAFSKOUTERSTRAAT 63; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92288094 (+32-92288094) 92288094 (+32-92288094)

Fax (fax): +32 (14) 996-43-88 +32 (14) 996-43-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX
Products information MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX

BTW identificatienummer (tax): BE01182373046
Ondernemingsnummer: 4690032958
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX
(Get full report from official database of BE for MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX
Addition kinds of activities for MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter
50990602. Pianos | Pianos
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers

Werken bij MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX in sociale netwerken
Look for responds of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Laat een reactie achter voor MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. Leave a respond for MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX. MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX op de google maps. Adres en contacten MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX
Location of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX on the google maps. Address and contacts of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX

Andere gerelateerde bedrijven als come MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: FLSYNTHES SA | SPORTHAL BRUULTJESHOEK | Duhayon P | COIFFURE IR?NE | MOULIN DE MOXHE

Other related companies as MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX: FLSYNTHES SA | SPORTHAL BRUULTJESHOEK | Duhayon P | COIFFURE IR?NE | MOULIN DE MOXHE

MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01182373046. Het bedrijf MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX bevindt zich op het adres: SINT-BAAFSKOUTERSTRAAT 63; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
De hoofdactiviteit van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, openstaande posities, locatie van MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX op de kaart.

MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, company assigned to the tax number BE01182373046. The company MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is located at the address: SINT-BAAFSKOUTERSTRAAT 63; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
The main activity of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX is not available. You also can look at reviews of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, open positions, location of MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODELLUCHTVAARTCL.PHOENIX, employees, financial statistics.