MO-BO

Contactgegevens MO-BO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MO-BO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MO-BO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLUIMSTRAAT 96; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56219239 (+32-56219239) 56219239 (+32-56219239)

Fax (fax): +32 (65) 574-43-46 +32 (65) 574-43-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MO-BO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MO-BO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MO-BO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MO-BO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MO-BO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MO-BO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MO-BO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MO-BO
Products information MO-BO

BTW identificatienummer (tax): BE09852508544
Ondernemingsnummer: 7725280761
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MO-BO
(Get full report from official database of BE for MO-BO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MO-BO
Addition kinds of activities for MO-BO

557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
753801. Motor reparatie | Engine repair
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
23990100. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals

Werken bij MO-BO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MO-BO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MO-BO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MO-BO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

Zoek naar antwoorden van MO-BO in sociale netwerken
Look for responds of MO-BO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MO-BO. Laat een reactie achter voor MO-BO. MO-BO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MO-BO. Leave a respond for MO-BO. MO-BO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MO-BO op de google maps. Adres en contacten MO-BO
Location of MO-BO on the google maps. Address and contacts of MO-BO

Andere gerelateerde bedrijven als come MO-BO MO-BO: De Paerdekop | WILFRIED VERHAEGHE | ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA | De Riemaecker Olivier | VERKOOPMAATSCHAPPIJ C.C.D.

Other related companies as MO-BO: De Paerdekop | WILFRIED VERHAEGHE | ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA | De Riemaecker Olivier | VERKOOPMAATSCHAPPIJ C.C.D.

MO-BO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MO-BO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09852508544. Het bedrijf MO-BO bevindt zich op het adres: PLUIMSTRAAT 96; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 209,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van MO-BO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MO-BO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MO-BO, openstaande posities, locatie van MO-BO op de kaart.

MO-BO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MO-BO, company assigned to the tax number BE09852508544. The company MO-BO is located at the address: PLUIMSTRAAT 96; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 209,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Ateliers Créatifs pour Enfants..
The main activity of MO-BO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MO-BO is not available. You also can look at reviews of MO-BO, open positions, location of MO-BO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MO-BO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MO-BO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MO-BO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MO-BO, employees, financial statistics.