K.V.E.-BRIDGE

Contactgegevens K.V.E.-BRIDGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.E.-BRIDGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.E.-BRIDGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEGELAAN 106B25; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33216585 (+32-33216585) 33216585 (+32-33216585)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.E.-BRIDGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.E.-BRIDGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.E.-BRIDGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.E.-BRIDGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.E.-BRIDGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.E.-BRIDGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.E.-BRIDGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.E.-BRIDGE
Products information K.V.E.-BRIDGE

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types d'Activités: Clubs de Bridge.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.E.-BRIDGE
(Get full report from official database of BE for K.V.E.-BRIDGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.E.-BRIDGE
Addition kinds of activities for K.V.E.-BRIDGE

308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
35420200. Persmachines | Pressing machines
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial

Werken bij K.V.E.-BRIDGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.E.-BRIDGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.E.-BRIDGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.E.-BRIDGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van K.V.E.-BRIDGE in sociale netwerken
Look for responds of K.V.E.-BRIDGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.E.-BRIDGE. Laat een reactie achter voor K.V.E.-BRIDGE. K.V.E.-BRIDGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.E.-BRIDGE. Leave a respond for K.V.E.-BRIDGE. K.V.E.-BRIDGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.E.-BRIDGE op de google maps. Adres en contacten K.V.E.-BRIDGE
Location of K.V.E.-BRIDGE on the google maps. Address and contacts of K.V.E.-BRIDGE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.E.-BRIDGE K.V.E.-BRIDGE: Gipsy Circus | ETALIN | Gourmandise (La) | Verheyden M | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as K.V.E.-BRIDGE: Gipsy Circus | ETALIN | Gourmandise (La) | Verheyden M | BANCONTACT-MISTER CASH

K.V.E.-BRIDGE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.E.-BRIDGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf K.V.E.-BRIDGE bevindt zich op het adres: COLLEGELAAN 106B25; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Bridge..
De hoofdactiviteit van K.V.E.-BRIDGE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.E.-BRIDGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.E.-BRIDGE, openstaande posities, locatie van K.V.E.-BRIDGE op de kaart.

K.V.E.-BRIDGE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.E.-BRIDGE, company assigned to the tax number BE06965301513. The company K.V.E.-BRIDGE is located at the address: COLLEGELAAN 106B25; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Bridge..
The main activity of K.V.E.-BRIDGE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.E.-BRIDGE is not available. You also can look at reviews of K.V.E.-BRIDGE, open positions, location of K.V.E.-BRIDGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.E.-BRIDGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.E.-BRIDGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.E.-BRIDGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.E.-BRIDGE, employees, financial statistics.