K.V.B.P. ANTWERPEN

Contactgegevens K.V.B.P. ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.B.P. ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.B.P. ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM VAN HAECHTLAAN 50; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32192464 32192464

Fax (fax): +32 (10) 474-92-95 +32 (10) 474-92-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.B.P. ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.B.P. ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.B.P. ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.B.P. ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.B.P. ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.B.P. ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.B.P. ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.B.P. ANTWERPEN
Products information K.V.B.P. ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04295074462
Ondernemingsnummer: 1190063476
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.B.P. ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for K.V.B.P. ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.B.P. ANTWERPEN
Addition kinds of activities for K.V.B.P. ANTWERPEN

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling

Werken bij K.V.B.P. ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.B.P. ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.B.P. ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.B.P. ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van K.V.B.P. ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of K.V.B.P. ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.B.P. ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor K.V.B.P. ANTWERPEN. K.V.B.P. ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.B.P. ANTWERPEN. Leave a respond for K.V.B.P. ANTWERPEN. K.V.B.P. ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.B.P. ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten K.V.B.P. ANTWERPEN
Location of K.V.B.P. ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of K.V.B.P. ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.B.P. ANTWERPEN K.V.B.P. ANTWERPEN: FACON BERNARD | WASSALON WAGNER | Isabelle Hairline | MARIE-JEANNE GROMMEN | CR?CHE ST.DOMINIQUE

Other related companies as K.V.B.P. ANTWERPEN: FACON BERNARD | WASSALON WAGNER | Isabelle Hairline | MARIE-JEANNE GROMMEN | CR?CHE ST.DOMINIQUE

K.V.B.P. ANTWERPEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.B.P. ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295074462. Het bedrijf K.V.B.P. ANTWERPEN bevindt zich op het adres: WILLEM VAN HAECHTLAAN 50; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van K.V.B.P. ANTWERPEN is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.B.P. ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.B.P. ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van K.V.B.P. ANTWERPEN op de kaart.

K.V.B.P. ANTWERPEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.B.P. ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE04295074462. The company K.V.B.P. ANTWERPEN is located at the address: WILLEM VAN HAECHTLAAN 50; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of K.V.B.P. ANTWERPEN is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.B.P. ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of K.V.B.P. ANTWERPEN, open positions, location of K.V.B.P. ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.B.P. ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.B.P. ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.B.P. ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.B.P. ANTWERPEN, employees, financial statistics.