MARIE-JEANNE GROMMEN

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MARIE-JEANNE GROMMEN
Private companiesLeather and Leather Products • MARIE-JEANNE GROMMEN

Contactgegevens MARIE-JEANNE GROMMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JEANNE GROMMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JEANNE GROMMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOMSTRAAT 74; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12236526 (+32-12236526) 12236526 (+32-12236526)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JEANNE GROMMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JEANNE GROMMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JEANNE GROMMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JEANNE GROMMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JEANNE GROMMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JEANNE GROMMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JEANNE GROMMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JEANNE GROMMEN
Products information MARIE-JEANNE GROMMEN

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MARIE-JEANNE GROMMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JEANNE GROMMEN
(Get full report from official database of BE for MARIE-JEANNE GROMMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JEANNE GROMMEN
Addition kinds of activities for MARIE-JEANNE GROMMEN

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
671200. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij MARIE-JEANNE GROMMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JEANNE GROMMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JEANNE GROMMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JEANNE GROMMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van MARIE-JEANNE GROMMEN in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JEANNE GROMMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JEANNE GROMMEN. Laat een reactie achter voor MARIE-JEANNE GROMMEN. MARIE-JEANNE GROMMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JEANNE GROMMEN. Leave a respond for MARIE-JEANNE GROMMEN. MARIE-JEANNE GROMMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JEANNE GROMMEN op de google maps. Adres en contacten MARIE-JEANNE GROMMEN
Location of MARIE-JEANNE GROMMEN on the google maps. Address and contacts of MARIE-JEANNE GROMMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JEANNE GROMMEN MARIE-JEANNE GROMMEN: KBC | DELPIERRE | M & S ENTREPRISES | JOSEPH VANGEEL | VERONIQUE COUVREUR

Other related companies as MARIE-JEANNE GROMMEN: KBC | DELPIERRE | M & S ENTREPRISES | JOSEPH VANGEEL | VERONIQUE COUVREUR

MARIE-JEANNE GROMMEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JEANNE GROMMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf MARIE-JEANNE GROMMEN bevindt zich op het adres: TOMSTRAAT 74; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARIE-JEANNE GROMMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-JEANNE GROMMEN is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JEANNE GROMMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JEANNE GROMMEN, openstaande posities, locatie van MARIE-JEANNE GROMMEN op de kaart.

MARIE-JEANNE GROMMEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JEANNE GROMMEN, company assigned to the tax number BE03700714111. The company MARIE-JEANNE GROMMEN is located at the address: TOMSTRAAT 74; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in MARIE-JEANNE GROMMEN were not found.
The main activity of MARIE-JEANNE GROMMEN is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JEANNE GROMMEN is not available. You also can look at reviews of MARIE-JEANNE GROMMEN, open positions, location of MARIE-JEANNE GROMMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JEANNE GROMMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JEANNE GROMMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JEANNE GROMMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JEANNE GROMMEN, employees, financial statistics.