HERENTALSE BRIDGE CLUB

Contactgegevens HERENTALSE BRIDGE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERENTALSE BRIDGE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERENTALSE BRIDGE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14212200 (+32-14212200) 14212200 (+32-14212200)

Fax (fax): +32 (53) 331-82-10 +32 (53) 331-82-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERENTALSE BRIDGE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERENTALSE BRIDGE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERENTALSE BRIDGE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERENTALSE BRIDGE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERENTALSE BRIDGE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERENTALSE BRIDGE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERENTALSE BRIDGE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERENTALSE BRIDGE CLUB
Products information HERENTALSE BRIDGE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07495117187
Ondernemingsnummer: 4964691162
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Activités: Clubs de Bridge.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERENTALSE BRIDGE CLUB
(Get full report from official database of BE for HERENTALSE BRIDGE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERENTALSE BRIDGE CLUB
Addition kinds of activities for HERENTALSE BRIDGE CLUB

2387. Kleding riemen | Apparel belts
236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
20910324. Makreel, gedroogd | Mackerel, dried
29110402. Minerale oliën, natuurlijk | Mineral oils, natural
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
38299908. Instrumentatie voor reactorcontroles, hulp | Instrumentation for reactor controls, auxiliary

Werken bij HERENTALSE BRIDGE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERENTALSE BRIDGE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERENTALSE BRIDGE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

Zoek naar antwoorden van HERENTALSE BRIDGE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of HERENTALSE BRIDGE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. Laat een reactie achter voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. HERENTALSE BRIDGE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERENTALSE BRIDGE CLUB. Leave a respond for HERENTALSE BRIDGE CLUB. HERENTALSE BRIDGE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERENTALSE BRIDGE CLUB op de google maps. Adres en contacten HERENTALSE BRIDGE CLUB
Location of HERENTALSE BRIDGE CLUB on the google maps. Address and contacts of HERENTALSE BRIDGE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come HERENTALSE BRIDGE CLUB HERENTALSE BRIDGE CLUB: COIFFURE ULRIK | M.F. HAZ?E | HUIS MARIE TH?ME | Vanherle J | TUINAANLEG LUC HUYGHE

Other related companies as HERENTALSE BRIDGE CLUB: COIFFURE ULRIK | M.F. HAZ?E | HUIS MARIE TH?ME | Vanherle J | TUINAANLEG LUC HUYGHE

HERENTALSE BRIDGE CLUB is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERENTALSE BRIDGE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495117187. Het bedrijf HERENTALSE BRIDGE CLUB bevindt zich op het adres: STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Bridge..
De hoofdactiviteit van HERENTALSE BRIDGE CLUB is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERENTALSE BRIDGE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERENTALSE BRIDGE CLUB, openstaande posities, locatie van HERENTALSE BRIDGE CLUB op de kaart.

HERENTALSE BRIDGE CLUB is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERENTALSE BRIDGE CLUB, company assigned to the tax number BE07495117187. The company HERENTALSE BRIDGE CLUB is located at the address: STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Bridge..
The main activity of HERENTALSE BRIDGE CLUB is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERENTALSE BRIDGE CLUB is not available. You also can look at reviews of HERENTALSE BRIDGE CLUB, open positions, location of HERENTALSE BRIDGE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERENTALSE BRIDGE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERENTALSE BRIDGE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERENTALSE BRIDGE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERENTALSE BRIDGE CLUB, employees, financial statistics.