EQUIPE ACRO BELOEIL

Contactgegevens EQUIPE ACRO BELOEIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EQUIPE ACRO BELOEIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EQUIPE ACRO BELOEIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'EN BAS 23; 7906; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69775751 (+32-69775751) 69775751 (+32-69775751)

Fax (fax): +32 (71) 454-30-84 +32 (71) 454-30-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EQUIPE ACRO BELOEIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EQUIPE ACRO BELOEIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EQUIPE ACRO BELOEIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EQUIPE ACRO BELOEIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EQUIPE ACRO BELOEIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EQUIPE ACRO BELOEIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EQUIPE ACRO BELOEIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EQUIPE ACRO BELOEIL
Products information EQUIPE ACRO BELOEIL

BTW identificatienummer (tax): BE06632141113
Ondernemingsnummer: 3163482666
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EQUIPE ACRO BELOEIL
(Get full report from official database of BE for EQUIPE ACRO BELOEIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EQUIPE ACRO BELOEIL
Addition kinds of activities for EQUIPE ACRO BELOEIL

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec

Werken bij EQUIPE ACRO BELOEIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EQUIPE ACRO BELOEIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EQUIPE ACRO BELOEIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EQUIPE ACRO BELOEIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van EQUIPE ACRO BELOEIL in sociale netwerken
Look for responds of EQUIPE ACRO BELOEIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EQUIPE ACRO BELOEIL. Laat een reactie achter voor EQUIPE ACRO BELOEIL. EQUIPE ACRO BELOEIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EQUIPE ACRO BELOEIL. Leave a respond for EQUIPE ACRO BELOEIL. EQUIPE ACRO BELOEIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EQUIPE ACRO BELOEIL op de google maps. Adres en contacten EQUIPE ACRO BELOEIL
Location of EQUIPE ACRO BELOEIL on the google maps. Address and contacts of EQUIPE ACRO BELOEIL

Andere gerelateerde bedrijven als come EQUIPE ACRO BELOEIL EQUIPE ACRO BELOEIL: FORTIS | ESPACE FAMILIE SAUNA | Ducharneux SPRL | IPSOMAT | COIFFURE NEW GENERATION

Other related companies as EQUIPE ACRO BELOEIL: FORTIS | ESPACE FAMILIE SAUNA | Ducharneux SPRL | IPSOMAT | COIFFURE NEW GENERATION

EQUIPE ACRO BELOEIL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EQUIPE ACRO BELOEIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632141113. Het bedrijf EQUIPE ACRO BELOEIL bevindt zich op het adres: RUE D'EN BAS 23; 7906; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
De hoofdactiviteit van EQUIPE ACRO BELOEIL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EQUIPE ACRO BELOEIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EQUIPE ACRO BELOEIL, openstaande posities, locatie van EQUIPE ACRO BELOEIL op de kaart.

EQUIPE ACRO BELOEIL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is EQUIPE ACRO BELOEIL, company assigned to the tax number BE06632141113. The company EQUIPE ACRO BELOEIL is located at the address: RUE D'EN BAS 23; 7906; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
The main activity of EQUIPE ACRO BELOEIL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EQUIPE ACRO BELOEIL is not available. You also can look at reviews of EQUIPE ACRO BELOEIL, open positions, location of EQUIPE ACRO BELOEIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EQUIPE ACRO BELOEIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EQUIPE ACRO BELOEIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EQUIPE ACRO BELOEIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EQUIPE ACRO BELOEIL, employees, financial statistics.