CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS
Private companiesLegal Services • CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

Contactgegevens CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU NORD; 6140; FONTAINE-L`EVEQUE, België

Telefoon (phone): 71523087 (+32-71523087) 71523087 (+32-71523087)

Fax (fax): +32 (51) 992-43-62 +32 (51) 992-43-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS
Products information CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05542297363
Ondernemingsnummer: 1089263916
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Activités: Clubs d?Echecs.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS
(Get full report from official database of BE for CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS
Addition kinds of activities for CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
9531. Behuisingsprogramma's | Housing programs
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
26750206. Manila mappen | Manila folders
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products

Werken bij CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Laat een reactie achter voor CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. Leave a respond for CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS. CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS op de google maps. Adres en contacten CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS
Location of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS on the google maps. Address and contacts of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: BBL | Dassy | FISK. & JURID. STUDIEBUR. | DERAS | G. RENARD

Other related companies as CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS: BBL | Dassy | FISK. & JURID. STUDIEBUR. | DERAS | G. RENARD

CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05542297363. Het bedrijf CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU NORD; 6140; FONTAINE-L`EVEQUE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
De hoofdactiviteit van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, openstaande posities, locatie van CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS op de kaart.

CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, company assigned to the tax number BE05542297363. The company CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is located at the address: BOULEVARD DU NORD; 6140; FONTAINE-L`EVEQUE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Echecs..
The main activity of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS is not available. You also can look at reviews of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, open positions, location of CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE D'ECHECS FONTAINOIS, employees, financial statistics.