ASS. PHIL. CASTELLINOISE

Contactgegevens ASS. PHIL. CASTELLINOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASS. PHIL. CASTELLINOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASS. PHIL. CASTELLINOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E DES PINS 18; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71385303 (+32-71385303) 71385303 (+32-71385303)

Fax (fax): +32 (15) 826-25-28 +32 (15) 826-25-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASS. PHIL. CASTELLINOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASS. PHIL. CASTELLINOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASS. PHIL. CASTELLINOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASS. PHIL. CASTELLINOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASS. PHIL. CASTELLINOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASS. PHIL. CASTELLINOISE
Products information ASS. PHIL. CASTELLINOISE

BTW identificatienummer (tax): BE01145843505
Ondernemingsnummer: 8383361816
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASS. PHIL. CASTELLINOISE
(Get full report from official database of BE for ASS. PHIL. CASTELLINOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASS. PHIL. CASTELLINOISE
Addition kinds of activities for ASS. PHIL. CASTELLINOISE

013100. Katoen | Cotton
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
73130202. Koerant reclame vertegenwoordiger | Newspaper advertising representative

Werken bij ASS. PHIL. CASTELLINOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASS. PHIL. CASTELLINOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van ASS. PHIL. CASTELLINOISE in sociale netwerken
Look for responds of ASS. PHIL. CASTELLINOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Laat een reactie achter voor ASS. PHIL. CASTELLINOISE. ASS. PHIL. CASTELLINOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASS. PHIL. CASTELLINOISE. Leave a respond for ASS. PHIL. CASTELLINOISE. ASS. PHIL. CASTELLINOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASS. PHIL. CASTELLINOISE op de google maps. Adres en contacten ASS. PHIL. CASTELLINOISE
Location of ASS. PHIL. CASTELLINOISE on the google maps. Address and contacts of ASS. PHIL. CASTELLINOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASS. PHIL. CASTELLINOISE ASS. PHIL. CASTELLINOISE: FLBACKAMBACHT NV | HUIS CADOLUX | OP DE BEECK | I.D.C. | LUC DEVENYNS

Other related companies as ASS. PHIL. CASTELLINOISE: FLBACKAMBACHT NV | HUIS CADOLUX | OP DE BEECK | I.D.C. | LUC DEVENYNS

ASS. PHIL. CASTELLINOISE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASS. PHIL. CASTELLINOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01145843505. Het bedrijf ASS. PHIL. CASTELLINOISE bevindt zich op het adres: ALL?E DES PINS 18; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van ASS. PHIL. CASTELLINOISE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASS. PHIL. CASTELLINOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASS. PHIL. CASTELLINOISE, openstaande posities, locatie van ASS. PHIL. CASTELLINOISE op de kaart.

ASS. PHIL. CASTELLINOISE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASS. PHIL. CASTELLINOISE, company assigned to the tax number BE01145843505. The company ASS. PHIL. CASTELLINOISE is located at the address: ALL?E DES PINS 18; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of ASS. PHIL. CASTELLINOISE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASS. PHIL. CASTELLINOISE is not available. You also can look at reviews of ASS. PHIL. CASTELLINOISE, open positions, location of ASS. PHIL. CASTELLINOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASS. PHIL. CASTELLINOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASS. PHIL. CASTELLINOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASS. PHIL. CASTELLINOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASS. PHIL. CASTELLINOISE, employees, financial statistics.