RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT

Contactgegevens RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSESTEENWEG 164B; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16398072 (+32-16398072) 16398072 (+32-16398072)

Fax (fax): +32 (16) 376-67-99 +32 (16) 376-67-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT
Products information RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE02015411376
Ondernemingsnummer: 2412841796
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT
Addition kinds of activities for RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service

Werken bij RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. Leave a respond for RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT. RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT
Location of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: KBC | MTEK International SPRL | M I L SPRL | AUBERGE DU WAYAI | FRANCK

Other related companies as RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT: KBC | MTEK International SPRL | M I L SPRL | AUBERGE DU WAYAI | FRANCK

RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02015411376. Het bedrijf RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT bevindt zich op het adres: WAVERSESTEENWEG 164B; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT op de kaart.

RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, company assigned to the tax number BE02015411376. The company RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is located at the address: WAVERSESTEENWEG 164B; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, open positions, location of RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT, employees, financial statistics.