RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW
Private companiesAgricultural Services • RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

Contactgegevens RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEPINGENSESTEENWEG 32; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23771202 (+32-23771202) 23771202 (+32-23771202)

Fax (fax): +32 (67) 778-24-58 +32 (67) 778-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW
Products information RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE02590545654
Ondernemingsnummer: 1579528808
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW
Addition kinds of activities for RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
72991104. Porter service | Porter service

Werken bij RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. Leave a respond for RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW. RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW
Location of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: HUIS KEMPENEERS | BRAECKE TRADING COMPANY | PHARMACIES DE GARDE | FRUITHOEKJE | HUIS APHRODITE

Other related companies as RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW: HUIS KEMPENEERS | BRAECKE TRADING COMPANY | PHARMACIES DE GARDE | FRUITHOEKJE | HUIS APHRODITE

RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590545654. Het bedrijf RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW bevindt zich op het adres: PEPINGENSESTEENWEG 32; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW op de kaart.

RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, company assigned to the tax number BE02590545654. The company RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is located at the address: PEPINGENSESTEENWEG 32; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, open positions, location of RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW, employees, financial statistics.